Berbec

Nativul Berbec îşi doreşte să obţină mai mult decât este posibil, mai mult decât îşi poate chiar el imagina. Ar fi în stare să fie prezent la orice promoţie sau degustare, doar pentru a simţi că a primit ceva şi că a fost acolo să ia totul. Este o persoană lacomă, care îşi vede doar propriul interes. Nu ar fi în stare să lucreze pentru lucrurile gratuite, însă şi-ar dori să le primească pe toate.

Taur

Nu e un secret pentru nimeni că nativul Taur vrea să aibă stabilitate, mai ales când vine vorba de bani. Îi place să i se ofere cadouri, lucruri materiale şi cât mai mulţi bani, chiar dacă nu le merită pe deplin. Ar prefera ca partenerul să plătească întotdeauna facturile şi nota de plată de la restaurant. Îi plac mâncărurile scumpe şi bijuteriile unicat.

Leu

Iubitor al luxului şi al bogăţiei, nativul Leu va face orice compromis doar pentru a avea mai mulţi bani. Este extrem de lacom când vine vorba de partea financiară, de aceea nici măcar nu are relaţii cu persoane sărace. Ar fi în stare să se căsătorească numai pentru bani şi pentru un confort asigurat de proprietăţi şi obiecte de valoare.

Scorpion

Nativul Scorpion este lacom când vine vorba de atenţie. Nu suportă ca partenerul să îşi arunce ocheade cu altcineva sau să îl trădeze. Poate fi extrem de gelos, iar gelozia se poate hrăni fix din lăcomie. De asemenea, poate fi extrem de manipulativ când vine vorba de a-şi satisface nevoile.

Capricorn

Nativul Capricorn vrea să fie răsplătit pentru munca pe care o depune. Este adevărat că, dintre toţi, el munceşte cel mai mult, dar asta nu înseamnă că trebuie să şi primească cel mai mult. Mulţi dintre ei, ajung să piardă oferte de job cu multe promisiuni în viitor, tocmai pentru că nu sunt mulţumiţi de cât li se oferă la început. Se cred cei mai buni şi nu vor să împartă nimic cu nimeni.

Sursă foto: www.pixabay.com