Ce produse acţionează cel mai bine împotriva celulitei?

Celulita este determinată de alimentaţie şi apare la orice vârstă,la femei,dar şi pe trupurile bărbaţilor sau ale copiilor. Tonusul trupului poate fi întreţinut de sport,dar tratamentele cele mai bune pentru celulită nu sunt cele invazive. Nu cred în specialişti care au aparate-minune,ci in eliminarea naturală,prin masaj,a celulitei.

Este adevărat că celulita se moşteneşte sau este doar un mit?

Se spune că celulita se moşteneşte de la mamă. Şansele sunt foarte mari,chiar şi în cazul în care fiica este slabă. Însă apariţia ei depinde de stilul nostru de viaţă. Dacă lucrăm cu atenţie pentru frumuseţea pielii noastre,celulita poate fi o chestiune rezolvabilă.

Cum pot proaspetele mămici să lupte mai eficient cu celulita?

Vă voi mărturisi metoda prin care eu am scapat de celulită,după naştere,astfel încât,la o lună după,să pot îmbrăca o fustă scurtă. Am început dimineaţa cu un masaj cu o cremă cu esenţă puternică de scorţişoară,cu care am masat energic în sensul circulaţiei venoase,până la absorbţie. Am alternat Crema Biogheata o zi,după care ziua următoare am folosit o mască care se aplică pe burtică şi se acoperă cu folie,timp de 30 de minute. Seara,am făcut împachetări cu nămol pentru slăbire rece,cu camfor,castan de India şi alte ingrediente 100% naturale. Efectul e uluitor!

Mai multe informaţii vei găsi pe www.oana-turcu.ro!