Noul single a fost compus de celebrul compozitor şi producător grec Dimitris Kontopoulos,textul aparţinând Paulei şi lui Radu Bucura.

Extrem de cunoscut în Grecia şi nu numai,acesta a lucrat şi lucrează cu cei mai importanţi artişti greci,între care unii cu prestigiu internaţional:Anna Vissi,Elena Paparizou,Sakis Rouvas.

O colaborare inedită a avut cu ucrainiancaAni Lorak,căreia i-a produs piesa câştigătoare a locului al doilea la concursul european Eurovision Song Contest 2008 – „Shady Lady”. 

Potrivit unui comunicat de presă al Fundaţiei Phoenix,videoclipul a fost filmat la Paris şi la Bucureşti pe parcursul lunii mai a acestui an. Secvenţele din interior sunt filmate la Starlight Suites şi True Club. În videoclip îi vei putea urmări şi pe cei din trupa de street danceFunky Fresh şi pe actorul Lari Georgescu.

Piesa urmează să fie promovată în paralel,atât la noi,cât şi în Grecia. Întâmplător,Paula urmează să plece în Grecia pentru o scurtă vacanţă,înainte de luna iulie,în care va fi implicată la maximum în calitatea ei de membră a juriului,la audiţiile pentru emisiunea de televiziune X Factor.

Foto – Fundaţia Phoenix &Andrei Zincenco