În vacanţă, la serviciu sau în parc


Pentru o ţinută relaxată, pentru zilele când mergi la muncă, la o plimbare în parc cu prietenii sau într-o excursie, combină pantalonii cu un tricou dintr-o ţesătură fină, ori cu o cămaşă din bumbac. Asortează totul cu o pereche de încălţăminte comodă – adidaşi, tenişi, balerini sau sandale cu talpă joasă.
*Pont: Dacă vrei să maschezi kilogramele în plus, alege un tricou lejer, care să urmeze linia corpului. Pentru a adăuga un plus ţinutei, acordă atenţie accesoriilor. De exemplu, alege o pereche de cercei interesanţi şi o geantă retro.

Pentru ocazii speciale


Pantalonii de in pot fi purtaţi nu doar pentru evenimente de zi cu zi, ci şi la ocazii speciale. Pentru o ţinută deosebită, asortează-i cu o cămaşă elegantă, în nuanţe sobre – negru, bordo, bleumarin. Alege încălţămintea adecvată: o pereche de sandale sau de pantofi cu toc, care vor alungi frumos piciorul.
*Pont: În serile reci, poţi asorta la pantalonii de in un sacou cambrat, menit să îţi pună în evidenţă silueta.

La o întâlnire romantică


Dacă doreşti să îţi impresionezi partenerul şi să îţi explorezi, totodată, latura creativă, mergi la întâlnire într-o ţinută feminină şi cochetă. O bluză cu umerii goi, dint-un material vaporos, se potriveşte foarte bine cu pantalonii tăi preferaţi.
*Pont: Pentru un look de efect, adaugă accesorii simple, minimaliste, de calitate, fără detalii care să iasă prea mult în evidenţă. 

Sfaturi Click!pentru femei

*Dacă vrei să creezi iluzia că eşti mai înaltă, foloseşte următorul truc: poartă de sus până jos aceeaşi culoare. Astfel, picioarele tale vor părea mult mai lungi şi corpul mai subţire.
*Secretul care te ajută să obţii o ţinută cu gust este să alegi piese vestimentare clasice, care trec de proba timpului şi se aşează impecabil pe corp.