Oricât de mult nu ne-ar fi plăcut Sex and the City 2,tot vrem să ştim dacă va urma un Sex and he City 3. Noi,cele care am văzut cel puţin o dată toate episoadele serialului,care ne-am lăsat cucerite de primul film şi am fost mai mult decât dezamăgite de al doilea,vom merge cu siguanţă la Sex and the City 3,dacă ar fi să fie unul. Şi va fi!

După săptămâni de speculaţii,în care subiectul devenise destul de controversat şi nici măcar Hollywoodul nu mai ştia ce să creadă,iată că se face lumină. Sarah Jessica Parker recunoaşte că va exista un Sex and the City 3. Unii spun chiar că ea va fi producătoarea. Tot ce spune cea care o interpretează pe Carrie de vreo 10 ani încoace e că nu va fi un serial,ci un film. Deşi acest lucru o nelinişteşte destul de mult pe Parker,după ce Sex and the City 2 a primit prea multe critici şi prea puţine aprecieri.

Cât despre zvonul că noul film va fi un prequel,Parker îl dezminte. Ideea ca în noua producţie să vedem alte actriţe în rolurile protagonistelor,într-o poveste care se întoarce în timp,pe vremea când Carrie,Samantha,Miranda şi Charlotte erau tinere,nu a plăcut niciuneia dintre actriţele cu care ne-am obişnuit. Ele au spus de la început că ideea e una ciudată. Blake Lively,Elizabeth Olsen,Emma Roberts şi Selena Gomez sunt numele vehiculate pentru o astfel de distribuţie. Dar Parker spune că un scenariu care să reia povestea din trecut e unul prost şi că ea nici nu-şi poate imagina aşa ceva. Actriţa a adăugat că povestea viitorului film va fi una simplă,pe care o ştie,dar nu consideră că e momentul potrivit pentru a o dezvălui. Nu ne rămâne decât să aşteptăm ca povestea asta să ajungă în cinematografe. Şi să fie una mai bună decât cea din Sex and the City 2...