Versurile cântecului, scrise de Mirela Retegan – fondatorul Zurli sunt ca o furtună de emoţii care pătrunde în suflet şi scoate la lumină trăiri de care, uneori, părinţii uită. „Spune-mi, mami!‟ este cea mai pură şi sinceră declaraţie de iubire dintre părinţi şi copii. Este o poveste scrisă în versuri şi spusă pe muzică de două voci puternice şi reprezentative – Fetiţa Zurli şi Narcisa Suciu.   

Colaborarea inedită dintre Gaşca Zurli, Narcisa Suciu şi Marius Moga aduce o vibraţie nouă şi extrem de emoţionantă. Narcisa Suciu, îndrăgita artistă întoarsă recent din Finlanda şi bună prietenă a Mirelei Retegan, mamă la rândul ei, dă glas emoţiilor părinteşţi, iar Fetiţa Zurli emoţiilor oricărui copil din lume. Muzica poartă semnătura lui Marius Moga, care, la rândul său, este tată. Artistul declară că a compus acest cântec pentru trupa preferată a fiicei sale, Maria.

„Îmi doresc să devină mantra fiecărui părinte! Îmi doresc să fie spusă de fiecare mamă ca o rugăciune. Atât de des, încât să ajungă să creadă asta, cu toată fiinţa. Cu fiecare mamă care reuşeşte să declanşeze în sufletul ei iubirea necondiţionată, un copil e salvat de la condamnarea socială. Nimeni şi nimic nu va mai putea să îi ştirbească încrederea în el! Pentru că pe el îl iubeşte, aşa cum e, cel mai înalt for uman, cea mai importantă instituţie pământeană, MAMA! Deasupra ei mai este doar Dumnezeu‟, declară Mirela Retegan.

„Spune-mi mami!‟, cântecul care tresaltă inima oricui