Pielea va deveni mai fină,părul va străluci de sănătate şi vei avea mai multă energie. Iată o cură de detoxifiere de numai două zile!

Cura de detoxifiere îţi purifică organismul

Ţi-au apărut coşuri? Tenul e lipsit de strălucire şi ai unghiile casante? Te simţi din ce în ce mai obosită? Prin cura de detoxifiere îţi purifici organismul,îţi recapeţi energia şi cheful de viaţă. Pentru că te poţi simţi slăbită,nu ţine cura în perioadele în care trebuie să depui efort fizic sau intelectual.

Consumă cât mai multe lichide

În cele două zile trebuie să consumi cât mai multe lichide (apă plată,sucuri naturale de fructe şi legume,ceaiuri) şi alimente bogate în fibre (fructe şi legume proaspete,crude şi necurăţate de coajă,fructe uscate).

Ziua 1

Mic-dejun:o cană cu ceai verde neidulcit sau un ceai de cozi de cireşe sau de rozmarin;o felie de pâine integrală sau un pumn de cereale cu lapte de soia fără arome;un grepfrut.

Prânz:o porţie de legume fierte (morcovi,ţelină,sfeclă) cu o porţie de linte,mazăre sau orez fiert;un măr.

Cină:o porţie de legume fierte (morcovi,ţelină,sfeclă) şi 200 g de peşte slab (fiert sau la grătar).

Ziua 2

Mic-dejun:cinci migdale,o banană şi un pumn de fructe roşii de sezon.

Prânz:salată de crudităţi (varză,salată verde sau castraveţi şi roşii);o felie de pâine integrală;o jumătate de grepfrut.

Cină:supă de legume (morcovi,ţelină,pătrunjel);o felie de pâine integrală cu brânză degresată.

Info:În timpul curei evită zahărul şi grăsimile,tutunul,alcoolul,cafeaua,produsele de origine animală,semipreparatele şi produsele rafinate.