Banii sunt asociaţi celei de-a opta casă astrologică,guvernată de Taur şi Scorpion,prin urmare nativii acestor două zodii au cele mai mari şanse să se bucure de câştiguri semnificative.

Zodii cu noroc la bani – Taur

Strângători din fire,cei născuţi sub acest semn au şi noroc la bani. Pun deoparte pentru zile grele şi caută cele mai bune oferte,cu toate că au grijă şi să se bucure de tot confortul şi siguranţa acasă. Se pricep de minune la administrarea banilor pe care-i câştigă.

Zodii cu noroc la bani – Scorpion

La fel ca nativii în Taur,cei veniţi pe lume sub semnul Scorpionului atrag câştigurile în bani,pe lângă faptul că sunt ambiţioşi şi muncitori. Mai mult,adoră să economisească,un deposit în bancă ajutându-i să aibă un sentiment de linişte în privinţa zilei de mâine. Uneori,le place să-şi facă unele pofte.

Zodii cu noroc la bani – Leu

Nativii tipici ai zodiei Leu au nevoie să se simtă adoraţi,să fie lăudaţi,ceea ce poate atrage unele costuri. Tocmai dorinţa de a păstra o anumită imagine,de a fi mereu în central atenţiei îi constrânge să se zbată să câştige cât mai mulţi bani. Abilităţile lor înnăscute de lider le asigură un venit care le acoperă toate cheltuielile.

Zodiicu noroc la bani – Rac

Dorinţa de a avea tot confortul acasă îi motivează pe aceşti nativi să obţină câştiguri importante din diverse surse. Sunt determinaţi,muncitori şi serioşi,deci n-ar trebui să surprindă prea mult faptul că ajung să strângă bani frumoşi. Cu toate că sunt norocoşi în domeniul financiar,evită să arate că deţin sume de invidiat,pentru a se simţi în siguranţă faţă de cei care pot râvni la bunurile lor.

Zodii cu noroc la bani – Capricorn

Chiar dacă aceşti nativi nu cred în noroc,mai ales când este vorba de bani,imaginea pe care şi-o fac la locul de muncă,dedicaţia şi concentrarea pe carieră atrag câştiguri importante. Se întâmplă ca unii născuţi sub acest semn zodiacal să fie atât de interesaţi de prestigiul profesional,încât lasă de la ei când vine vorba de bani.