Rac

Te poate ignora pe deplin, ba chiar să se şi prefacă de faptul că nu te-a cunoscut niciodată. Este un lucru pe care va alege să îl facă doar pentru a-şi proteja sentimentele. Deşi îi place să iubească, dacă e rănit, nativul Rac devine vulnerabil. Dacă ai făcut să sufere un nativ Rac, te poţi aştepta de la el să îţi şteargă toate pozele, numărul de telefon şi să îşi dorească să nu te mai vadă vreodată.

Fecioară

Când se desparte, nativul Fecioară se preface că nu ai existat pentru el. Nu suportă să fie părăsit, mai ales dacă ştie că nu a greşit cu nimic. Ba chiar dă vina întotdeauna pe partener, deoarece crede că din cauza lui totul s-a încheiat. În plus, este foarte răzbunător şi va încerca să îl facă să sufere. Poate trece cu uşurinţă peste o despărţire, însă are nevoie neapărat de a cunoaşte o altă persoană căreia să i se destăinuie.

Balanţă

Dacă îi spui unui nativ Balanţă că totul s-a terminat între voi, iar apoi regreţi, nu te aştepta să îşi dorească să vă mai împăcaţi vreodată. Este foarte greu de înduplecat când vine vorba de respingere. Preferă să trăiască singur toată viaţa decât să fie nefericit lângă o persoană care l-a respins iniţial. De aceea, nici nu se implică în relaţii care nu au niciun viitor.

Scorpion

Pentru nativul Scorpion, încrederea şi loialitatea sunt cele mai importante calităţi ale unei relaţii de dragoste. Dacă acestea dispar, totul s-a terminat pentru el. Nu suportă să fie trădat, iar dacă află că i s-a întâmplat o asemenea faptă, acţionează dur şi violent. Cu toate astea, după ce îşi calmează furia, reuşeşte să treacă foarte uşor peste o despărţire, deoarece înţelege că el este o persoană elitistă, care nu merită pe oricine alături.

Săgetător

Nativul Săgetător îşi trăieşte prezentul, nicidecum trecutul aşa că o despărţire este pentru el de domeniul trecutului. Nici bine nu s-a despărţit, că poate intra a doua zi într-o altă relaţie. Secretul lui este simplu: nu se implică atât de mult pe cât ar trebui. Uneori, tactica îi aduce o mulţime de beneficii deoarece nu are cum să sufere şi să fie rănit, însă alteori poate părea superficial.

Sursă foto: www.blogspotafriend.co