Berbec

Nativul Berbec îşi trăieşte viaţa după propriile reguli, aşa că cu greu poate fi constrâns sau determinat să îşi schimbe statutul. Preferă viaţa de celibatar, întrucât nu suportă ordinele şi nu vrea să fie tras la răspundere pentru nimic. Este o persoană exigentă, care nu îşi compromite viaţa, dar este fidelă oricărei relaţii.

Gemeni

Distracţia e pe primul loc în viaţa nativului Gemeni, aşa că de ce ar vrea să piardă totul pentru o căsătorie? Adoră să fie liber şi să se manifeste în cercul său social, însă asta nu înseamnă că se leagă la cap. Oricât de mult ar fi atras de o persoană, nativul Gemeni bate în retragere când vine vorba de oficializarea unei relaţii.

Săgetător

Căsătoria nu este pentru nativul Săgetător, acest spirit liber, dornic mereu de aventură şi de cunoaştere. Gândul unei eventuale căsnicii îl va speria atât de tare, încât ar putea să fugă din braţele persoanei dragi. Se ataşează greu şi nici nu este cea mai de încredere persoană. Cu alte cuvinte, o viaţă alături de un nativ Săgetător va fi întotdeauna imprevizibilă.

Vărsător

Distant, nativul Vărsător nu este capabil să îşi arate sentimentele. Îi este dificil să îşi exprime emoţiile într-o relaţie pe termen lung şi nici nu se imaginează în rolul de soţ. La început, pare să aibă numai gânduri constructive, însă în timp, se dovedeşte a fi plictisit, iar sentimentele vor fi înlocuite de tăcere şi indiferenţă.

Sursă foto: www.pixabay.com