1.Urmează-ţi intuţia

De-a lungul timpului, se întâmplă să acumulezi tot felul de experienţe, iar alegerile care le-au precedat au fost luate pe baza intuiţiei. De câte ori nu te-ai întrebat cum ar trebui să acţionezi şi de câte ori ai ignorat vocea intuitivă în favoarea raţionamentului conştient? Cu toate astea, intuiţia îţi poate spune dacă eşti sau nu pe drumul cel bun, te poate avertiza când vine vorba de un pericol şi te poate salva dintr-o situaţie-limită. Ascultă-ţi intuiţia şi încearcă să decizi de una singură, fără a fi influenţată.

2.Dezvoltă-ţi creativitatea

Dacă eşti o fire creativă, vei avea capacitatea să simţi mult mai puternic tot ce se întâmplă în jurul tău şi să empatizezi mai uşor. Cu cât vei fi mai atrasă de artă şi de cunoaştere, cu atât vei putea să stabileşti o conexiune cu mediul înconjurător şi să îţi dai seama de puterile pe care le ai. Chiar şi un talent ascuns poate fi în strânsă legătură cu puterile psihice. Poţi folosi energia din creaţiile artistice pentru a influenţa lumea din jurul tău.

3.Comunică mai des cu sufletul tău

Când începi călătoria spre cunoaşterea de sine, e posibil să nu fii pe deplin conştientă de puterile care există în interiorul tău. Pe măsură ce începi să vorbeşti cu tine însăţi, vei reuşi să găseşti echilibrul interior de care ai nevoie. E posibil să poţi auzi şi acea voce interioară care ştie să separe binele de rău.

4.Păstrează un jurnal al gândurilor

Dacă se întâmplă să visezi anumite lucruri sau să te gândeşti în mod constant la ele, ai putea să ţi le notezi într-un jurnal. Cu cât vei încerca să faci mai multe corelaţii între idei, cu atât îţi vei da seama de semnificaţia lor şi dacă ele apar întâmplător sau nu în viaţa ta. Scrie zilnic ce abilităţi psihice ai dobândit şi cum ai ajuns la nivelul la care şti. Acest lucru te poate ajuta să devii mai conştientă de puterile tale ascunse.

5.Citeşte gândurile celorlalţi

Îţi poţi întări abilităţile telepatice încercând să citeşti gândurile celor din jur. Pentru a face acest lucru, începe prin a ghici la ceea ce se gândesc prietenii şi membrii familiei, ori de câte ori ai ocazia. Poţi îndemna un apropiat să extragă o carte de joc sau să îşi deseneze gândurile, urmând ca tu să le ghiceşti. Tehnica telepatiei poate dura chiar şi ani până să se dezvolte, însă ea poate fi îmbunătăţită doar cu ajutorul practicii.

6.Meditaţia te ajută să te redescoperi

În lume, există tot felul de practici de meditaţie menite să asigure o conexiune mai bună cu eul interior şi care te ajută să dobândeşti liniştea spirituală. Înainte de a începe meditaţia, este important să îţi asculţi gândurile şi să devii conştientă de existenţa lor. Câmpul lor energetic, numai tu îl poţi controla. Spre exemplu, poţi încerca, încă de când te-ai trezit, să mănânci fără a deschide ochii. În acest fel, vei avea posibilitatea să receptezi, cu ajutorul celorlalte simţuri, sunete, texturi şi mirosuri. Pe termen lung, acest exerciţiu poate ajuta la creşterea nivelului de conştientizare şi intuiţie.

7.Fă exerciţii de respiraţie

Un alt exerciţiu pe care îl poţi face este acela legat de tehnicile de respiraţie. Stai într-o poziţie confortabilă, închide ochii, inspiră şi expiră profund câteva minute, lăsându-ţi trupul moale. Gândeşte-te la un lucru plăcut şi încearcă să vezi dincolo de el.

Ştiai că...

... clarviziunea era confundată, în vechime, cu halucinaţia? Oamenii care spuneau că prezic viitorul erau consideraţi bolnavi psihic.