CasoTeca îţi spune 8 alternative la tablourile pe perete.
 
Fotografiile,posterele sau diplomele vin toate puse cu ramă. Însă,dacă termenul varietate te defineşte,iată câteva variante de obiecte de decor pe care le poţi pune pe perete. Transformi astfel un spaţiu plictisitor,într-unul interesant şi plin de viaţă.
 
Iată 8 alternative la tablourile pe perete care sigur vor da un aspect proaspăt locuinţei tale,fără să fie nevoie să te foloseşti de rame.
 

Tapiserii

 
Folosite în trecut pentru pereţii mucegăiţi din castelele vechi,tapiseriile de perete au revenit recent în atenţia designerilor de interior. Cele lucrate de mână sunt o alternativă la operele de artă şi tablouri . Ele adaugă o culoare unică şi textură oricărui spatiu din casa ta şi ocupă o suprafaţă bună din spaţiul peretelui. Dacă vrei să adaugi tapiserii pereţilor din casa ta,atunci ia în considerare amplasarea acestora pe holul de la intrare,pentru a pune accent pe o suprafaţă care de altfel nu este decorată. În acest fel,tu şi toţi musafirii vă veţi putea bucura de această privelişte unică pe măsură ce te treceţi spre camera de zi,spre exemplu.