A strâns o avere impresionantă, are lumea la picioare, dar nu a încetat nicio clipă să spună că este româncă. Vine destul de rar în ţara natală, însă atunci când o face vorbeşte româneşte la perfecţie şi se bucură să se afle în preajma conaţionalilor săi.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, prima apariţie după ce a fost operat de urgenţă! Designerul e de nerecunoscut

Aflată în România pentru lansarea unui brand de cosmetice, Anastasia Soare a acordat un inteviu în care povesteşte cum a reuşit să-şi construiască cariera, dar şi ce înseamnă pentru ea faptul că este româncă.

”Am călătorit şi am fost peste tot, mai puţin în Brazilia. Niciodată nu am încetat să spun că sunt româncă. Că sunt mândră că m-am născut aici. (...) Orice pădure are uscături. Hai să celebrăm oamenii care sunt incredibili în România. Am foarte mulţi prieteni din SUA care vorbesc de IT-iştii din România că sunt cei mai buni”, a spus regina sprâncenelor, în interviul acordat la Antena 3.

 

Anastasia Soare a ajutat un orfelinat şi numeroşi copii din România

 

''Acum 15 ani am început cu un orfelinat. O femeie a venit la mine la salon şi a spus că orfelinatul nu are ferestre, uşi, nu are cum să încăzească mâncarea copiilor şi trebuie să fie angajate femei să ţină copii în braţe. Cunoscând-o pe Ştefania şi determinarea ei, dar şi cu ajutorul soţului ei vor putea face acest lucru cu succes. De atunci am făcut parte la această incredibilă activitate pe care o are Ştefania. Ieri când am fost la lunch, erau în jur de 25 de bursieri. Erau copii mici, acum s-au făcut mari, sunt la şcoală. Îi trimitem la facultate şi îi sponsorizăm să se ducă trei ani la universitate şi doi ani la masterat. Sunt nişte copii incredibili", a mărturisit românca.

Citeşte şi: Adevărul despre divorţ! Ce se întâmplă între Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

"M-am dus la acest lunch să le spun două vorbe. Nu am putut. Am început să plâng şi nu puteam să mai vorbesc. Nu prea sunt multe lucruri care mă emoţionează... Mi-am adus aminte de toate poveştile lor. Am început să îmi derulez cei 15 ani (...) Sunt superbi, nişte studenţi extraordinari'', a povestit Anastasia Soare cu lacrimi în ochi despre copiii pe care i-a ajutat.