Andreea şi George i-au ales ca părinţi spirituali pe Aurelian Temişan şi Monica Davidescu, asta după ce o ani la rând artista i-a fost colegă de juriu fericitului său naş,  într-un show tv.

Bucuria, dar şi emoţia s-a putut citi pe chipul cântăreţei care a ales să poarte o rochie albă, scurtă, care i-a pus în valoare silueta. Andreea Bălan se pregăteşte intens şi pentru marele moment din toamnă, când va avea loc atât petrecerea de nuntă, cât şi botezul mezinei familiei, Clara Maria.

Citeşte şi: Andreea Bălan, în continuare la psiholog: ”Mădălina Manole nu a fost sfătuită de apropiaţii ei şi a ajuns la ce a ajuns...”

Imediat după ce a spus marele „DA” în faţa ofiţerului stării civile, artista a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj emoţionant adresat fiicei sale, Ella, primul copil al cuplului. Andreea i-a mulţumit şi a publicat mai multe fotografii cu familia sa.

„Fericirea ei este sublimă, Ella ne-a unit şi ea a fost ambasadorul iubirii noastre❤️ Într-o zi şi noi vom fi alături de ea şi de Clara aşa cum ele au fost împreună cu noi în această zi minunată?‍?‍?‍?❤️”a scris Andreea Bălan pe Instagram, unde le-a arătat fanilor săi mai multe imagini de la eveniment.

Prietenii virtuali i-au felicitat îndelung pe ea şi pe George Burcea şi le-au urat casă de piatră şi multă fericire împreună!

Citeşte şi: Surpriză! Ce nume va purta Andreea Bălan după căsătoria cu George Burcea

Andreea Bălan şi George se pregătesc de „Nunta şi botez în paradis”

Artista a ales deja tematica evenimentului, pe care l-a denumit “Nuntă şi botez în paradis”. A găsit locaţia, şi-a comandat rochia de mireasă şi este pregătită să-şi unească destinele cu George Burcea şi în faţa lui Dumnezeu.