O fire complexă

Bărbatul Scorpion este un individ care simte emoţiile din plin şi care poate fi, de multe ori, o personalitate intimidantă. Bărbatul din această zodie este loial familiei şi prietenilor, de aceea poate fi catalogat drept omul pe care se poate baza la nevoie. Totodată, atât latura lui calmă şi deschisă, cât şi cealaltă latură a personalităţii sale - energică şi pasională - fac din bărbatul Scorpion un partener de cuplu cu care nu te vei plictisi niciodată! Are, de altfel, o gândire analitică şi o fire curioasă, de aceea s-ar putea ca de multe ori să ia decizia corectă în plan personal sau profesional. 

Semnul său este unul fix, ceea ce înseamnă că este dedicat şi hotărât în ceea ce priveşte priorităţile sale, dar este şi un semn de apă, ceea ce înseamnă că poate fluctua emoţional şi poate fi plin de pasiune. El este condus de Pluto, planeta de transformare şi schimbare, şi Marte, planeta acţiunii şi a energiei, rezultând într-o figură misterioasă şi foarte intensă. Atât timp cât lasă garda jos şi se destăinuie, fii sigură că este complet îndrăgostit de tine. 

Felul de a fi al bărbatului Scorpion se menţine inclusiv în dormitor! Spontan şi mereu dornic să încerce ceva nou,  bărbatul din zodia Scorpion are nevoie de un partener la fel de aventuros şi de pasional ca să poată să ţină pasul cu el. Fapt prea puţin cunoscut despre cel din zodia Scorpion: partenerul de cuplu îi înţelege nevoile şi dorinţele şi se va adapta, în cele din urmă. 

O gelozie care se limitează la posesivitate poate fi în dezavantajul acestui bărbat care va cere toată atenţia partenerului său. Cum au o minte deschisă, cei mai mulţi dintre scorpioni au observat că posesivitatea nu îi ajută cu nimic şi vor face un compromis pentru a-i lăsa spaţiu personal şi partenerului de cuplu. 

Niciun subiect nu este tabu pentru a-l aborda

Să cunoşti un Scorpion este o experienţă în sine, aşadar el va face un pas mai departe dinamizând întreaga relaţie de cuplu. Bărbatul din zodia Scorpion nu este niciodată doar un sărut sau o îmbrăţişare - este însuşi este un sărut sau o îmbrăţişare. Aventurile cu el devin rapid amintiri vii.

Câteodată este o persoană solitară şi nu-i lasă pe ceilalţi să intre uşor în sufletul lui. Se poate întâmpla să te supună mai multor „teste” pentru care sunt sentimentele tale faţă de el. Îşi ia un angalament serios dacă te cunoaşte îndeajuns încât să poată să aibă încredere în tine. Fiind condus de planeta Marte, numit după zeul războiului, îşi va proteja persoanele dragi cu tot ceea ce are, dacă trebuie. Este rar să găseşti pe cineva la fel de dedicat, de aprig, de pasional şi de loial ca un bărbat Scorpion îndrăgostit!

Este un semn foarte îngăduitor când vine vorba de mâncare, băutură şi sex - orice fel de plăcere, într-adevăr. Dar intimitatea fizică a relaţiei voastre nu este nimic în comparaţie cu intimitatea emoţională care apare între voi doi. Vrea ca relaţia voastră să fie suficient de puternică încât să devină o parte din voi amândoi. Chiar dacă lucrurile nu funcţionează până la urmă, nu-ţi vei uita niciodată fostul partener din zodia Scorpion! El iubeşte din toată inima, iar de multe ori relaţia stă sub semnul transformărilor. 

Citeşte şi: VIDEO Ce zodie eşti? Astrologul Alexandra Coman îţi spune ce CULOARE îţi aduce noroc în iunie

FOTO: Shutterstock.com