Deşi multe persoane se feresc să mai ţină post ori se tem că pandemia de coronavirus le-ar putea aduce multe kilograme în plus, actriţa a dezvăluit că ştie cum să se menţină în formă.

Ioana Ginghină nu se mai fereşte. Primele declaraţii despre noul iubit: "Aoleu, vai de mine, fiica-mea ştia deja!"

”Pot spune ca sunt expertă în post. Le ţin de foarte mult timp şi nu este greu, dacă respecţi anumite reguli. Nu consum pâine. Mănânc doar lipie, o singură lipie la masă. Fără zahăr. Mănânc doar dulciuri raw vegane, doar dimineaţa şi nu zilnic”, a declarat, pentru Libertatea, Ioana Ginghină. Deşi la prima vedere pare destul de complicat să faci combinaţii alimentare benefice, Ioana susţine că meniul este consistent şi că nu îşi privează organismul de mici plăceri, cum este un desert. „De exemplu, iată un meniu pe o zi întreagă: mic dejun – îngheţată raw vegană sau budincă din seminţe de chia, la prânz o salată cu multe ingrediente ( legume cât mai variate) şi brânză tofu, iar seara o supă cremă de legume”, a precizat ea, potrivit Libertatea.

Ioana Ginghină s-a îndrăgostit şi e mai fericită ca niciodată: "După divorţ, credeam că nu mă voi mai căsători vreodată"

De asemenea, vedeta a mărturisit că reuşeşte să găsească timp şi pentru sport, însă nu mai mult de 20 de minute.

Ioana Ginghină iubeşte din nou după divorţ 
 
Invitată recent într-o emisiune TV, Ioana a povestit că şi-a petrecut sărbătorile de iarnă cu familia, dar şi cu un 'prieten' foarte bun care locuieşte în Oradea şi care tinde să-i devină… iubit!
 
'Am fost răcită, iar el a avut grijă de mine. Cu flori şi cu atenţie un bărbat mă poate cuceri. Este frumos să ştii că ai pe cineva acolo care are grijă de tine atunci când ai nevoie', a declarat Ioana Ginghină.