Fie că eşti genul pretenţios, fie că preferi stilul mai relaxat, am strâns câteva recomandări de coafuri pentru toate gusturile. Printre acestea, se numără şi sfaturile experţilor stilişti de la El Studio, care au identificat cele mai în vogă coafuri ale momentului, la care poţi apela pentru petrecerile de la sfârşit de an.

Părul lung coafat lejer

Mai mult ca niciodată, se poartă părul sănătos, puternic şi rezistent. Lungimile supradimensionate sunt la modă, mai ales atunci când sunt asociate cu tăieturi drepte. Părul liber, atât lung, cât şi mai scurt, poate fi purtat şi la petreceri cu o linie netedă, precisă şi elegantă sau pieptănat pe spate cu gel şi cu efect umed, pentru un aspect rafinat şi senzual. Stylingul romantic, nepretenţios şi care exprimă naturaleţe, se menţine, de altfel, în tendinţele noului an.

Coada, o alternativă confortabilă

Această poate fi o opţiune simplă, dar modernă, pentru petrecerile festive. Stiliştii recomandă ca celebra coadă de cal să se poarte strict joasă şi lejeră sau prinsă în lateral. Coada joasă, perfectă atât pe părul foarte drept, cât şi pentru cel ondulat, este uşor de realizat şi se pretează atât pentru look-uri de zi cu zi, cât şi pentru cele mai rafinate. Dacă eşti mai îndrăzneaţă, poţi alege s-o porţi în lateral. În plus, îţi poţi face o coadă de cal înaltă, decorată cu accesorii de păr colorate, ca în anii ‘90.