Fie că eşti în căutarea coafurii perfecte pe care mama ta să o poarte la nuntă, fie că eşti o viitoare soacră care îşi doreşte să arate impecabil la nunta fiului sau fiicei, există o mulţime de idei interesante din care poţi alege.

Ca şi în cazul coafurilor de mireasă, în 2019 se poartă rafinamentul şi simplitatea. S-a dus vremea când soacrele purtau cocuri înfoiate şi clipici în păr. 

Coafura pentru nuntă vine în completarea ţinutei, aşa că trebuie să alegeţi cu grijă elementele care o vor vor compune. Coafura trebuie să se potrivească cu rochia, să aibă aceleaşi detalii.

Totodată, un alt criteriu ce trebuie luat în seamă atunci când alegeţi o cofură de seară este lungimea părului, dar şi trăsăturile feţei. Pot exista coafuri care să nu poată fi realizate din părul pe care îl aveţi. De asemenea, o cantitate mult prea mare de păr poate face ca o anumită coafură să arate greoaie şi mult prea încărcată. 

Mai mult, nicio soacră nu îşi doreşte o coafură lăsată în ziua nunţii. Pentru a evita astfel de neplăceri trebuie să vă asiguraţi că părul vostru are textura potrivită pentru a susţine coafura aleasă.

După 40 de ani, e normal să îţi doreşti un efect de întinerire, iar acest lucru îl poţi obţine cel mai bine printr-o tunsoare potrivită, care, alături de o coafură modernă, vă pot lua ani întregi de pe chip.  Vârsta nu este un impediment. Aşadar, experimentaţi! 

Coafuri pentru soacre

Este o zi specială, în care copilul tău începe o viaţă nouă punând bazele propriei familii, aşa că o asemenea ocazie trebuie sărbătorită cu o petrecere pe măsură.

Dacă ţi-ai ales rochia de seară, asta nu înseamnă că ai scăpat de griji. Trebuie să acorzi o atenţie deosebită coafurii pentru a pune în valoare întreagă ţinută. Şi nu uită că felicitările se vor îndrepta şi spre ţine, deci trebuie să arăţi excepţional.

Poţi opta pentru un coc elegant sau pentru o coafură simplă, dar care să te avantajeze, important este să te simţi bine în pielea ta şi să arăţi ireproşabil în ziua cea mare.

Împletituri şi cocuri

Împletiturile şi buclele strânse într-o coafură stil coc sunt ingredientele pentru un look elegant, potrivit pentru o ocazie cum este nunta.

Buclele, ideale pentru o soacră 

Buclele sunt o altă alegere populară în materie de coafuri pentru ocazii speciale. Iar pentru femeile care au părul lung, acestea reprezintă modalitatea cea mai la îndemână de a obţine un look diferit. Puteţi opta şi pentru un coc finisat, dar dacă nunta este una elegantă. 

Coafuri pentru păr scurt 

Chiar dacă ai părul scurt asta nu înseamnă că nu există nenumărate moduri în care-l poţi aranja. Iată doar câteva idei de coafuri pentru părul scurt:

Descoperă în galeria foto de mai sus mai multe idei de coafuri pentru soacre, inspirate şi de celebrităţi. 

 

Sursă foto: pinterest.com