Într-un interviu televizat, Cristina Spătar şi-a amintit de copilărie şi de perioada Crăciunul petrecută alături de părinţi. Vedeta a avut un tată violent şi destul de dur, iar asta a inspirat-o în creşterea celor doi copii. Cristina şi-a deschis sufletul şi a povestit că a fost educată sub teroare.

Citeşte şi: Simona Secrier, mărturisiri cutremurătoare după moartea lui Mihai Constantinescu: ”Medicii nu mi-au dat nicio speranţă!”

„Tata era mai dur. El, la fiecare neregulă, notă mică sau ce năzdrăvănii mai făceam noi două, tot timpul el era foarte dur, foarte radical. Chiar ne bătea, ne lovea, fapt care mie nu mi se pare normal”, a dezvăluit Cristina Spătar, într-o emisiune de la ProTV.

Cristina Spătar se declară împotriva violenţei de orice fel şi spună că niciodată nu şi-ar lovi copiii.

„Nu mi se pare normal, în ziua de azi. Oricât de supărată aş fi pe Albert şi oricât de tare m-ar supăra, eu nu-i bat. Eu încerc să le ofer o pedeapsă, câte o chestie de geul ăsta, nicidecum să-i bat. Asta cu bătaia, pentru mine, nu e valabilă. Ştiu, pentru că am suferit pe treaba asta şi mama mea a fost, în schimb, foarte, foarte caldă, foarte blândă şi bună”, a mai declarat cântăreaţa.

Citeşte şi: Iuliana Tudor, gazda celui mai mare eveniment organizat de Crucea Roşie din lume

Cristina Spătar a fost căsătorită cu omul de afaceri Alin Ionescu, de care a divorţat în urmă cu trei ani. Cei doi au împreună doi copii, pe Albert şi pe Aida.