Actorul Nicolas Cage este cunoscut pentru căsniciile sale eşuate, viaţa sa amoroasă fiind un subiect care a stârnit mereu interesul. Nicolas Cage a fost căsătorit de patru ori; acesta s-a căsătorit pentru prima oară cu actriţa Patricia Arquette, a doua oară cu Lisa Marie Presley, de care s-a despărţit după 108 zile, a treia oară cu Alice Kim, iar a patra oară cu Erika Koike, un makeup artist, de care a divorţat după doar patru zile. Însă ultima sa căsnicie pare a fi cu Riko Shibata, tânăra pasionată de televiziune şi film.

Citeşte şi: Apă binecuvântată, insule şi cranii de dinozaur. Pe ce alte extravaganţe au aruncat banii cele mai cheltuitoare staruri

La începutul anului, Nicolas Cage (57 de ani) şi Riko Shibata (27 de ani) s-au căsătorit în Las Vegas, însă într-un mod destul de discret. La scurt timp de la eveniment, cei doi au apărut împreună la premiera filmului „Pig‟, însă au continuat să fie destul de rezervaţi privind detaliile relaţiei lor. Însă, într-un interviu pentru revista Flaunt, Cage a vorbit deschis despre Shibata şi a povestit cum s-au cunoscut.

Nicolas Cage s-a logodit cu Shibata, prin intermediul FaceTime