Obiectul principal al poveştilor sale fotografice este câinele lui Juji din rasa Goldendoodle, în vârstă de 6 ani. Acesta l-a însoţit în aventura vieţii lui prin Minnesota.

 

,,Sincer, am vrut doar să fac ceva creativ în timpul iernilor reci şi din Minnesota. Niciodată în visele mele cele mai sălbatice nu mi-am imaginat că ceea ce am făcut cu Juji se va transforma într-o carieră”, a scris Christopher pe contul său de Instagram.

 

Aventurile incredibile ale lui Juji şi ale proprietarului său vesel sunt foarte îndrăgite de public şi au deja 243 de mii de urmăritori pe Instagram. Juji este un câine fermecător al rasei Goldendoodle, de care este imposibil să nu te îndrăgosteşti. În viaţa reală, este cel mai obişnuit câine. Iar de câteva luni are un nou prieten, Jasper, cu care se înţelege de minune.

Jasper si Juji în mărime naturală

 

Jasper si Juji la magazin în vreme de pandemie

Proiectul creativ al lui Christopher durează deja de 5 ani.

,,Când am început pentru prima dată acest lucru a fost doar pentru amuzament. A fost atât de distractiv şi atât de multe lucruri s-au întâmplat pentru noi de când am început călătoria. Am văzut lucrările noastre publicate peste tot în lume, am întâlnit şi am lucrat pentru oameni de pe fiecare continent (1 din Antarctica), am fost călcaţi de o vacă, am primit un telefon de la Casa Albă (administraţia Obama), am fost la spectacole TV şi la Radio, Ashton Kutcher şi alţii au distribuit fotografiile mele, iar acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante lucruri care ni s-au întâmplat! Dar stai ... cea mai bună parte este că am reuşit să împărtăşim toată această călătorie cu voi.”, a scris fotograful într-o postare aniversară.

 

Mai citeşte şi: Cea mai mare pisică din lume trăieşte în Australia, cântăreşte 15 kilograme şi mănâncă numai carne de cangur


 

Mai citeşte şi: Când l-a adoptat era doar un mic ghemotoc de blană. Un an mai târziu, câinele a devenit mai mare decât stăpâna lui


Sursa foto: https://www.instagram.com/christophercline/