Tot ce trebuie să faci este să tragi fermoarul blugilor şi să cuprinzi gâtul cu talia lor. Dacă marginile taliei se întâlnesc la spate fără efort, înseamnă că blugii ţi se potrivesc. Această metodă nu este, însă, eficientă dacă alegi jeanşi cu talie înaltă sau cu talie foarte joasă.

Este bine să te asiguri dacă ţi se potriveşte şi lungimea pantalonilor. Pur şi simplu pune-i în faţa taliei şi vezi până unde ajung. Vezi în filmuleţul de mai jos ce trebuie să faci pentru a vedea dacă blugii ţi se potrivesc, fără să îi probezi.

Citeşte şi: Moduri de aranjare a eşarfei, în păr şi la gât. Idei simple, dar de efect

Când vrei să îţi cumperi blugi, este important să nu te uiţi pe etichetă, pentru că mărimea de acolo s-ar putea să fie înşelătoare. Aplică trucul de mai sus, dacă eşti pe fugă, dacă nu, ia două mărimi diferite, care crezi că ţi s-ar potrivit, şi probează-le. Astfel vei face o investiţie pe care nu o vei regreta.

Blugii în nuanţe închise avantajează orice siluetă şi arată mai bine decât cei deschişi la culoare. În plus, sunt foarte versatili şi pot fi purtaţi cu orice.

Dacă vrei ca ţinuta ta să aibă un aer modern, alege întotdeauna blugii rupţi, însă ai grijă să nu fie şi decoloraţi. Părţile mai deschise nu vor face decât să scoată în evidenţă imperfecţiunile siluetei tale.