Ducesa de Sussex are şi un motiv pentru care poartă mereu pantofi cu toc. 

Meghan Markle nu a renunţat la tocuri nici pe stadionul Croke Park din Dublin, în cadrul vizitei de doua zile în Irlanda, alături de soţul ei. Ducesa de Sussex a păşit fără niciun efort pe iarbă, deşi purta o pereche de pantofi cu tocuri înalte.  


Motivul pentru care nu o vom vedea niciodată pe Meghan fără pantofi cu toc este legat de diferenţa de înălţime dintre ea şi Harry. Ea are 1.67 metri, iar Prinţul Harry, 1.85 metri. Pentru a evita să arate dezechilibrat în fotografii, fosta actriţă poartă mereu pantofi cu tocuri înalte.  

„Cuplurile între care există o diferenţă mare de înălţime apar nesimetric în poze şi deseori, cel mai scund din cuplu arată mai scund decât este şi se uită mereu în sus către partener. În cazul lui Harry şi Meghan, ea poartă mereu tocuri înalte pentru a-şi creşte înălţimea şi a scurta diferenţa dintre ei“, a spus fotograful de celebrităţi Glenn Gratton. 

Iar acesta nu este singurul său truc. Meghan poartă mereu haine care o fac să pară mai înaltă. Alege piese vestimentare cu talie înaltă şi fuste creion midi, care îi alungesc silueta.  


Sursă: MailOnline