Jurata emisiunii de la Antena 1 a fost aproape o lună de zile prin Thailanda şi Singapore. Plimbare multă, relaxare mai puţină, spune Delia, care susţine ca s-a întors la fel de obosită. 

Citeşte şi: Carmen Brumă, replică genială pentru cârcotaşi: "Văd atât de multă lume preocupată de fundul meu. Zic să-l vedeţi mai bine"

"Chiar dacă am fost în vacanţă în Thailanda şi Singapore înainte să începem filmările pentru iUmor nu m-am relaxat deloc, am fost în fiecare zi pe fugă, ne-am plimbat foarte mult, am fost extrem de activi", a mărurisit artista. 

Întrebată dacă are o altă vacanţă în plan, Delia spune că programul nu îi permite să ia în calcul acest lucru, mai ales că începe din nou şi proiectul iUmor. 

"Momentan nu m-am gândit la o altă vacanţă, am concerte foarte multe, un album de lansat, nu mă pot gândi acum să plec iar”, a mai spus Delia.

Citeşte şi: Cum se menţine Loredana Groza în formă la 49 de ani. Trucul minune la care apelează înainte de micul dejun

Delia face parte din juriul emisiunii "iUmor", alături de colegii săi, Cheloo şi Mihai Bendeac. Pe lângă "meseria" de jurat, artista merge şi la concerte, căci are agenda încărcată pentru perioada următoare.