Azi vorbim despre #Dichisar:târgul celei mai mari comunităţi creative din România. Breslo.rosusţine antreprenoriatul creativ feminin încă din 2008. A reuşit să adune la un loc peste 165 000 de creatori şi consumatori de design românesc,ce se susţin,inspiră şi motivează reciproc. În cele 6 ediţii #Dichisar de până acum am avut ocazia să cunoaştem aproape 200 dintre cei mai buni creatori de pe Breslo. Ediţia a 7-a e de bifat obligatoriu pentru cadouri de Mărţişor şi 8 Martie.
 

5 motive să nu ratezi ediţia #Dichisar de Mărţişor 

  
1. ATMOSFERA  |  Dacă nu ai mai fost până acum la #Dichisar,ţi se vor reseta standardele. E târgul pe care-l vei compara cu toate cele ce vor urma. 
  
2. PRODUSELE  |  Funky,alternative,cu suflet,mesaj şi misiune. Pentru prietena ce mai bună,sora,mama,bunica,şefa,colega de birou. Şi mai ales pentru tine. 
  
3. EXPOZANŢII  |  Oameni #mişto,talentaţi şi cu picioarele pe pământ. Dacă ai nevoie de o injecţie de pasiune,aici e locul. Vino devreme,să ai timp de vorbă. 
  
4. BARUL  |  Organizatorii au un talent pentru a depista ce e trending în Bucureşti. Aici i-am cunoscut pe Coftale şi Beautyfood,acum e rândul VanFruct. Yumm! 
  
5. TOMBOLA CU MULŢUMIM |  Peste 60 de premii pentru cei ce cumpără de la #Dichisar,donate de designerii prezenţi. Cui nu-i plac cadourile? 
  
25-26 Februarie,pe muzică bună,la o cafea adevărată şi un cheesecake cu afine,să ne vindece de astenie. Pagina Eveniment facebook >>