Preferă un look natural

Spre deosebire de alte femei care nu ştiu să facă diferenţa între un machiaj de zi şi un machiaj de seară, femeile franţuzoaice poartă întotdeauna un machiaj minimalist, cu accente subtile. Folosesc produse de calitate, nu îşi încarcă tenul cu fond de ten şi îşi pun în valoare buzele. Ochii sunt machiaţi cât mai discret, iar fardul de obraz poate să şi lipsească.

Nu îşi leagă strâns părul

Acesta este un lucru pe care ar trebui să îl învăţăm de la franţuzoaice. Fie că sunt acasă, fie că sunt pe stradă, doamnele şi domnişoarele din Franţa preferă să îşi lase părul desprins, în bătaia vântului. Chiar dacă sunt nevoite să îşi lege podoaba capilară, nu le vei vedea niciodată pe străzile Parisului cu coafuri mult prea elaborate sau pompoase, care necesită prinderea părului şi, în final, deteriorarea lui. În fond, simplitatea este cea mai bună soluţie pentru frumuseţe.

Au grijă de ten

În viziunea franţuzoaicelor, tenul unei femei trebuie să arate impecabil. De aceea, ele investesc în produse de îngrijire de ultimă generaţie şi se asigură că au întotdeauna tenul curăţat. Mai mult, au grijă şi de pielea corpului, în special a extremităţilor, cum ar fi cea din zona mâinilor şi a picioarelor. Cele mai multe dintre ele folosesc sare de mare pe care o combină cu ulei de măsline sau ulei de migdale, pentru a elimina celulele moarte şi a lăsa pielea cât mai catifelată. De asemenea, un alt secret este că nu poartă lac de unghii atât de des ca celelalte femei, pentru a lăsa unghiile să respire.

Se hidratează suficient

Un alt secret de frumuseţe ştiut de franţuzoaice este cel al hidratării. Pentru a-şi menţine frumuseţea, femeile au grijă să bea apă suficientă şi să consume cât mai multe fructe. Cu toate astea, s-ar părea că la polul opus apei este şi vinul care, deşi deshidratează, conţine antioxidanţi naturali şi resveratrol, responsabili pentru întinerire şi combaterea ridurilor. Consumat în cantităţi moderate, vinul roşu este un aliat perfect pentru frumuseţe.

Sursă foto: www.le-court.com