„Sunt foarte mândru că urc încă o dată pe scena Lord Palace şi sunt recunoscător pentru acest premiu. În plus, am descoperit un club care se numeşte „Coco Bongo“, aşa că am zis că nu putem rata asemenea ocazie şi am cântat acolo piesa cu acelaşi nume pe care am lansat-o în urmă cu 5 luni“, mărturiseşte DJ-ul din spatele multor hituri ce au cucerit România şi nu numai.

„Premiile ENMODA au fost o experienţă deosebită pentru mine. A fost primul covor roşu pe care am păşit şi am avut ocazia să cunosc mulţi artişti pe care îi ascultam atunci când eram mică. Bineînţeles că sunt mândră că am cântat pe aceeaşi scenă şi m-am simţit foarte bine în faţa unui public nou pentru mine“, adaugă Carine.

Până în prezent, DJ Sava a colaborat cu artişti precum Raluka, Connect-R, Alina Eremia, Faydee şi Irina Rimes. Artistul a lansat piese care au cucerit publicul atât din România, cât şi de peste hotare şi care au adunat zeci de milioane de vizulizari pe YouTube. În 2017, DJ-ul a lansat „Nena“ (alături de Barbara Isasi) şi „Sea Lo Que Sea“ (alături de Carine). În februarie, artistul împreună cu Olga Verbitchi au colaborat pentru single-ul şi clipul „Coco Bongo“, iar recent DJ Sava a lansat un super featuring alături de Misha Miller, „Wilde Fire“.

După succesul colaborării cu DJ Sava pentru piesa „Sea Lo Que Sea“, Carine a lansat în urmă cu şapte luni „Magique“, prima ei piesă din cariera solo, cu un videoclip senzual, iar acum pregăteşte o nouă piesă exotică - „Don’t You Let Go“.