Află dacă tu eşti una dintre ţintele lui Cupidon!

Berbec – Leu

Compatibilitatea dintre cele doua zodii este perfectă şi în astrologie, şi în numerologie, astfel că formează un cuplu invidiat de mulţi. Aşteaptă-te la evenimente puternic încărcate emoţional şi la surprize pe măsură. Vei fi copleştită cu daruri şi gesturi mărunte.


Rac-Taur

O relaţie făcută să meargă ca unsă. Compatibilitîţile lor sunt date de Soare şi de Lună. Te ataşezi atât de uşor de persoana cu care formezi un cuplu, încât îţi imaginezi o viaţă perfectă. Vă aşteaptă o nuntă ca în poveşti! 


Gemeni – Fecioara

Cuplu de succes. Vă cunoaşteţi de mult timp, însă niciunul dintre voi nu a vrut să oficializeze relaţia. Nu mai amânaţi momentul, mai ales că ştiţi că sunteţi făcuţi unul pentru altul. Veţi avea împreună viaţa la care aţi visat dintodeauna.

Balanta – Capricorn

Se anunţă un viitor strălucit pentru aceşti nativi. Există tot felul de lucruri care ne arată direcţia corectă. Au o relatie intensă şi foarte apropiată. Se completează perfect unul pe altul. Este genul de relaţie pe care toată lumea îl doreşte. Partenerii sunt dornici de aventură, n-au inhibiţii şi sunt foarte sociabili.