Cunoscuta cântăreaţă Whitney Houston s-a stins din viaţă pe 11 februarie 2012, la 48 de ani, fiind găsită în camera ei de hotel din Beverly Hills.

A fost înmormântată în oraşul natal, Newark, alături de tatăl ei, John Russell Houston, care a murit în anul 2003.

La ceremonia organizată în memoria artistei au participat apropiaţi, prieteni, rude, dar şi celebrităţi precum Kevin Costner, Stevie Wonder, Alicia Keys şi Dionne Warwick.

Ei au ţinut discursuri emoţionante şi i-au adus un ultim omagiu.

Spre îngrijorarea tuturor, Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, a fugit de la funeralii şi s-a drogat.

O fire nesigură

Numele de alint al lui Whitney Houston era Nippy, o poreclă dată de tatăl ei în copilărie când ea îşi dorea să ajungă profesoară.

Paşii au purtat-o însă mai întâi pe calea modellingului. Ea a apărut pe coperta revistei ,,Seventeen" şi într-o reclamă la o băutură răcoritoare canadiană.

În muzică, vedeta a avut un succes răsunător. La înmormântarea divei, Kevin Costner a spus că era foarte sensibilă şi neîncrezătoare în darul ei, de aceea avea mereu nevoie de părerea celor din jur.

Chinuită de depresie

Gurile rele spun însă că celebritatea i-a adus şi cele mai multe necazuri cântăreţei.

Stresul şi oboseala şi-au spus cuvântul şi, combinate cu problemele personale, au aruncat-o într-o depresie care avea să-i distrugă cariera.

Ajunsă în pragul falimentului, vedeta se pregătea să joace în filmul ,,Sparkle” şi să participe la concursul ,,X Factor” pentru a se redresa financiar.

Împreună cu Bobby Brown şi cu fiica eiNefericită în viaţa de familie

Nici în viaţa de familie nu i-a fost uşor. Deşi diva a avut un mariaj de durată cu Bobby Brown, nu totul este clar în ce priveşte preferinţele ei sexuale.

Se zvoneşte că Whitney Houston ar fi avut o relaţie amoroasă cu asistenta ei, Robyn Crawford, care-i era şi cea mai bună prietenă.

De dragul carierei, cântăreaţa a decis însă că este mai bine să se căsătorească şi să aibă o familie.

Bobby Brown şi Whitney Houston au divorţat în 2007, relaţia lor fiind presărată cu numeroase scandaluri şi bătăi, iar evenimentul a lăsat urme adânci în sufletul artistei.