Fiul cântăreţei Anamaria Pop a făcut declaraţii despre mama sa, printre lacrimi: “Era cea mai frumoasă femeie”


Alex Pop are doar 19 ani şi a rămas orfan si de mamă. Este fiul artistei de muzică populară Anamaria Pop, cea care a sfârşit tragic, într-un teribil accident rutier, petrecut în Maramureş.

Artista se îndrepta spre un eveniment unde urma să cânte când a pierdut controlul volanului maşinii pe care o conducerea. Fiul ei cel mare a aflat prin telefon că mama sa a murit.

Citeşte şi: Oana Radu trăieşte clipe de coşmar, după ce iubitul ei a fost ars cu benzină: “Îi vor amputa un picior”

Înmărmurit de durere şi rămas singur, cu un frăţior de 11 ani, de care va trebui să aibă grijă, Alex a mărturisit cu ochii în lacrimi că nu realizează încă ce s-a întâmplat cu mama lui.

 ”Nu mi-a venit să cred! M-a întrebat poliţistul că cine sunt eu. Am spus că sunt băiatul doamnei care a provocat accidentul. A luat aer în piept şi mi-a spus "condoleanţe". În momentul acela, eu... Nu mi-a venit să cred!

 Era cea mai frumoasă femeie. Am avut senzaţia că ea încă se mai afla în casă, îi mai simţeam mirosul. Am închis ferestrele şi am început să plâng", a declarat, printre lacrimi, Alex Pop, potrivit Observator.

Citeşte şi: Cântăreaţa Anamaria Pop a murit într-un accident rutier

Anamaria Pop a murit la 37 de ani într-un accident de maşină

Îndrăgita cântăreaţă de muzică populară Anamaria Pop s-a stins din viaţă la doar 37 de ani. Vestea a căzut ca un trasnet asupra familiei şi apropiaţilor. Maşina pe care artista o conducea s-a izbit violent de un copac, iar ea nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Anamaria Pop era mama a doi copii pe care îi crescuse singură şi împlinise în urmă cu doar o săptămână vârsta de 37 de ani. Familia se pregăteşte acum să o conducă pe ultimul drum.


 

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și:

click.ro

deMamici.ro

Clickpoftabuna.ro

Cele mai citite

Din aceeași categorie:

Pentru că timpul tău e prețios, noi îți oferim INSTANT informațiile care contează pentru tine. Abonează-te azi și poți accesa rapid cele mai interesante articole și noutăți.