Fiecare generaţie are idolii ei. Sunt celebrităţi de care, poate, te-ai ataşat din momentul în care le-ai văzut pe marile ecrane şi la care încă te gândeşti cu admiraţie. Poate pare dificil de crezut, însă copiii minune ai anilor '80 sau '90 au crescut, iar viaţa lor s-a schimbat considerabil de atunci. Am selectat 5 actori de film, care au îmbătrânit odată cu trecerea timpului, dar pe care îi admirăm în continuare.

Christina Ricci

Ţi-o aminteşti pe fetiţa brunetă din „Familia Addams, pe nume Wednesday Addams? Astăzi, actriţa care a interpretat-o pe celebra Wednesday, Christina Ricci, are vârsta de 41 de ani şi un băieţel, pe nume Freddie Heerdegen, în vârstă de 7 ani. Din păcate, actriţa cu origini italiene, a divorţat anul trecut de soţul său, James Heerdegen, după 7 ani de căsnicie. Aceasta a trecut prin mai multe incidente violente cu soţul ei şi a cerut un ordin de restricţie împotriva acestuia.

Elijah Wood

Cunoscut pentru interpretarea hobbitului Frodo Baggins, din trilogia „The Lord of the Rings‟, Elijah Wood a împlinit anul acesta 41 de ani. Elijah Wood are un copil împreună cu partenera sa, Mette-Marie Kongsved, şi chiar dacă timpul a trecut, actorul şi-a păstrat acelaşi zâmbet pe chip şi aceleaşi trăsături, ca în copilărie.