Nick Jonas și Priyanka Chopra, nevoiți să se mute din casa de milioane de dolari. Care este cauza?

Casa de vis a lui Nick Jonas și a Priyankăi Chopra din California s-a transformat într-un coșmar pentru cele două vedete. Iar asta la scurt timp de când au achiziționat-o... 

image

În septembrie 2019, cântărețul Nick Jonas (31 de ani) și actrița Priyanka Chopra (41 de ani) au cumpărat o casă de lux în valoare de 20 de milioane de dolari. Locuința are șapte dormitoare, nouă băi, o sală de vinuri cu temperatură controlată, un teren de baschet interior, o pistă de bowling, un teatru, un lounge, un centru spa, o sală de sport și o sală de biliard. Ce să mai, această casă oferă toate facilitățile de care ai putea avea nevoie! 

În ciuda avantajelor, Nick Jonas și Priyanka Chopra au fost nevoiți să își caute o altă casă unde să locuiască alături de copilul lor, deoarece această locuință de lux i-a pus în pericol. Ce au pățit vedetele? 

Citește și: Priyanka Chopra și-a înghețat ovulele la îndemnul mamei sale. „Cel mai bun cadou‟ 

Conform „Page Six‟, Nick Jonas și Priyanka Chopra deja au dat în judecată dezvoltatorul imobiliar de la care au cumpărat locuința, deoarece le-ar fi ascuns unele probleme. Un apropiat al cuplului a declarat că vedetele „au investit semnificativ în casă și au fost dezamăgiți de erorile de construcție‟. 

Cu ce probleme se confruntă Nick Jonas și Priyanka Chopra?

În luna aprilie 2020, Nick Jonas și Priyanka Chopra s-au trezit că „izolarea poroasă‟ a spa-ului a favorizat apariția mucegaiului în casă. În același timp, instalațiile sanitare au deteriorat o parte din zona de locuit. Astfel, problemele apărute au făcut ca incinta să le pună în pericol sănătatea. 

Vezi și: Are diabet de la 13 ani! Cum își ține în Nick Jonas boala în frâu 

Nick Jonas și Priyanka Chopra au dat dezvoltatorul în judecată și cer despăgubiri pentru daunele cu care s-au confruntat. Costurile exacte încă nu au fost încă stabilite, dar, conform plângerii, problemele legate de hidroizolație vor depăși 1.5 milioane de dolari, iar daunele generale sunt estimate la aproximativ 2.5 milioane de dolari, menționează „Page Six‟. 

Potrivit publicației, Nick Jonas și Priyanka Chopra s-au mutat împreună cu fiica lor, Malti, în vârstă de doi ani, într-o altă proprietate, în efortul de a remedia problemele.  

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg