S-a săturat de numele de scenă! Cum preferă Emma Stone să i se spună

Emma Stone, vedeta filmului „Poor Things‟, a spus într-un interviu că nu-i place să fie strigată pe numele său de scenă. Cum preferă actrița să i se spună? 

image

La vârsta de 35 de ani, Emma Stone are toate motivele să se laude cu cariera pe care o are și cu numele său! Recent, ea a obținut premiul Oscar pentru cea mai bună actriță într-un rol principal, datorită prestației sale din filmul „Poor Things‟, acesta fiind doar unul dintre premiile importante pe care le are în palmares. Cu toate acestea, actrița nu-și mai dorește ca fanii și apropiații să îi mai rostească numele care făcut-o celebră! 

Citește și: Ritualurile de înfrumusețare ale vedetelor. Trucul Emmei Stone, perfect pentru cei cu tenul sensibil

Într-un interviu acordat recent, Emma Stone a spus că este adesea strigată pe platourile de filmare pe numele său real, și anume - Emily. Prin urmare, pentru că îi place foarte mult, ea și-a exprimat dorința ca persoanele care o cunosc să o numească astfel. Actrița a menționat că dacă un fan s-ar apropia de ea, i-ar plăcea să-i spună: „Putem face o fotografie, Emily?‟. 

De ce și-a schimbat actrița numele? 

Actrița din „Poor Things‟ a fost nevoită să își schimbe numele la începutul carierei din Emily în Emma, deoarece o altă actriță era numită Emily Stone: „M-am speriat în urmă cu câțiva ani. Dintr-un motiv oarecare, am zis că nu mai pot să o fac‟, a spus ea. 

Vezi și: Ce sunt „coordonatorii de intimitate” de la Hollywood. Emma Stone îi adoră! 

Născută în Arizona, Emma Stone și-a început cariera încă din copilărie, când a jucat în producția „The Wind in the Willows‟. În adolescență s-a mutat în Los Angeles, unde și-a făcut debutul în televiziune. După mici roluri, ea a apărut într-o serie de filme de comedie pentru adolescenți, iar din acel moment cariera sa a început să înflorească. Până în prezent, este câștigătoarea a două premii Oscar, a două premii ale Academiei Britanice de film și a două Globuri de Aur. În anul 2017, a fost cea mai bine plătită actriță din lume și numită de revista „Time‟ drept unul dintre cei mai influenți oameni din lume. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg