Care sunt previziunile pentru fiecare zodie, află mai jos:

HOROSCOP BERBEC: O perioadă dezechilibrată, căci în săptămâna viitoare toate planetele sunt prezente doar pe jumătate de astrogramă, cealaltă jumătate fiind complet goală. Aspect rar din punct de vedere astrologic, care lasă descoperite multe domenii existenţiale. De aceea e important ce aveţi înscris pe astrograma personală, căci raportez aceste aspecte curente ca să pot ghida corect prin viaţă(dragoste, amor).

HOROSCOP TAUR: Vă spuneam că în 2020 sunt aspecte mult mai grele decât în 2019. Sunt uimită şi eu de marcajele ce sunt în dezechilibru pentru perioada următoare. În dragoste, chiar dacă sunt sau trebuie să fie doi pe un balansoar tot există dezechilibru. E valabil şi la Leu, Scorpion, Vărsător, dar şi la celelate zodii. Semne se conturează şi în natură( temperaturi anormal de calde, secetă, vijelii, tornade).

Din 20 martie, Soarele intră în Berbec. Horoscopul aduce adevărate drame: Pierderi mari pentru o zodie

HOROSCOP GEMENI: Tornade pe destin. Cum perioada este dezechilibrată din punct de vedere astrologic, dezechilibre vor apărea şi în viaţa voastră de cuplu, sentimental/copii şi chiar pe sănătate. Cariera şi business-ul pot fi afectate, de aceea spuneam şi la celelalte zodii(citiţi) că primavara are un start neaşteptat şi şocant. După o iarnă în care temperaturile au fost chiar de vară şi primăvară, recoltele sunt în primejdie.

HOROSCOP RAC: Toate planetele sunt pe partea dreaptă a Karmei din Rac şi Capricorn, iar pe stânga ei este complet gol. Pericole iminente pentru mulţi dintre voi, indiferent de zodia în care v-aţi născut. Cum astrograma karmică mă ajută să scot la lumină adevărurile despre fiecare, nu mă hazardez să vă dau soluţii ultra-generale şi să vă arăt căi care se pot dovedi apoi înfundate pentru voi(dragoste, carieră, sănătate).

HOROSCOP LEU: Intrăm în prima zodie în care nu avem suport planetar. Sunteţi complet descoperiţi şi vulnerabili la această oră(citiţi tot ca să înţelegeţi aspectele astrale). Unii pot fi afectaţi pe carieră, sănătate sau în plan sentimental(dragoste, copii, familie, casa ca domiciliu sau rude). Bariere închise se întrevăd la orizont, iar căile de ocolit le văd personal.

Ce trebuie să ştii înainte să începi o relaţie cu o zodie de aer. Balanţele nu se opresc din vorbit

HOROSCOP FECIOARĂ: Voi sunteţi a doua zodie care pedalaţi în gol, dacă aţi citit deja…Opoziţia cu Neptun din Peşti a Soarelui natal vă pune în diferite ipostaze nu tocmai plăcute. Ştiţi pe cine vă bazaţi? Că în dragoste este ca în filmul de desen animat TOM şi Jerry. Cariera trebuie să o studiez personal ca văd căile bune de evoluţie. Sănătatea are implicaţii karmice profunde ce le analizez ca şi cauze în vieţile anterioare.

Citeşte continuarea articolului, aici!