Răzvan (45 de ani) şi Irina Fodor (32 de ani) au o căsnicie frumoasă, iar pe 4 septembrie au aniversat 10 ani de când şi-au spus ”Da!” în faţa altarului. Ambii sunt foarte activi pe reţelele sociale şi nu odată şi-au declarat în public sentimentele. Prezentatorul mereu găseşte ocazii să-i facă surprize frumoase Irinei. De ziua ei, care este tot în septembrie, soţul i-a scris un mesaj de dragoste emoţionant: ”Sper să te mai reîntâlnesc şi în alte vieţi, pentru că în asta sigur nu-mi ajungi. La mulţi ani!”

 
 
Fanii au reacţionat imediat, iar postarea a adunat aproape 300 de comentarii şi peste 30.000 de aprecieri. ”Cea mai frumoasă urare pe care am auzit-o până acum! Respect!”, ”Asta da declaraţie de dragoste! Frumos spus...Să-ţi trăiască si să vă fie bine!La mulţi ani!, ”Cred că este cel mai profund mesaj transmis de un bărbat soţiei sale” au fost unele mesaje postate de admiratori. 

Când s-au cunoscut, Irina avea 19 ani şi era studentă la Jurnalism, iar Răzvan avea 32 de ani şi avea un rol în serialul „Cu un pas înainte” . Prima dată s-au văzut pe platourile de filmare de la Buftea, unde ea făcea figuraţie, ca să mai câştige un ban în plus. Scânteia s-a aprins când Irina a trebuit să joace rolul asistei lui Răzvan în acel serial. 

”El era mare patron de club şi eu trebuia să fiu asistenta lui: îl periam, îi culegeam scamele, cam ce fac şi azi fiind soţia lui. Pentru că am fost destul de aproape în rol, a fost aşa o chestie, o chimie pe care cred că am simţit-o fiecare dintre noi. Eu m-am intimidat puţin şi am şi intrat în carapace pentru că na, el era actorul”, a mărturisit Irina într-un interviu pentru life.ro
 
Cei doi au împreună o fiică în vârstă de 9 ani, pe nume Diana.
 

Sursă foto: Instagram razvan_fodor