După ce a suferit câteva operaţii la nivelul feţei, cântăreaţa a decis să-şi facă o schimbare de look, aşa că şi-a surprins fanii cu câteva şuviţe indigo deschis. Schimbarea i-a adus Loredanei mii  mii de aprecieri, dar şi comentarii de la prietenii virtuali. 

"Nu am regrete pentru ce am făcut, doar pentru ce nu am făcut”, a scris Loredana Groza în dreptul fotografiei postate.

În timp ce unii o critică pentru că ar avea un look care nu s-ar potrivi rangului ei, alţii o apreciază şi îi transmit încurajări şi afecţiune sub forma emoticoanelor pe reţelele online.

”Plăcut”, ”Eşti cea mai frumoasă şi iubitoare femeie din lume, te iubesc nespus şi am mers la concertele tale în fiecare an”, ”Aţi bătut la uşa inimii mele şi eu v-am deschis, nu ştiam că îmi veţi face viaţa atât de frumoasă! Sunteţi aşa de specială pentru mine, inima mea bate pentru dumneavoastră şi niciodată nu va înceta să vă iubească”, ”Divă”, ”La ce chirurg estetician ai operat nasul? Vreau să merg şi eu”, ”Nici eu nu regret nimic, eu iubesc, iubesc această fată frumoasă cu glas briliant, oriunde mă afli şi o ascult. Habar nu am cu ce ascult, cu inima, cu urechile, cu sufletul, dar îmi place!”, sunt o parte din comentariile pe care Loredana le-a primit.