Potrivit Daily Mail, Ducesa de Sussex nu va putea să consume niciodată usturoi în public. Se pare că Regina Elisabeta nu suportă usturoiul şi ceapa, lucru pe care l-a confirmat chiar şi bucătarul şef de la Palat.

''Nu servim niciodată nimic cu usturoi sau cu prea multă ceapă. Regina nu va avea niciodată usturoi în meniu'', a mărturisit Darren McGrady.

Deşi în urmă cu ceva timp, Meghan se declara fan al mâncărurilor cu usturoi, acum va trebui să le evite, cel puţin când se află în compania Reginei.

Unul dintre motivele pentru care este interzis usturoiul este din cauza respiraţiei urât mirositoare. Un membru al Casei Regale britanice nu poate duhni a usturoi în timp ce ţine un toast sau un discurs.

Un alt aliment care nu se află pe listă sunt crustaceele, care nu pot fi consumate în special în deplasările în alte ţări, dar asta dintr-un motiv pragmatic, pentru a evita intoxicaţiile alimentare. Meghan şi Harry pot consumă însă câţi raci cu usturoi vor la ei acasă, cu condiţia să nu-şi viziteze bunica în aceeaşi zi! :)

Sursa: Daily Mail