Ai nevoie de:

Pentru omletă:

4 ouă
1 linguriţă de unt
1 lingură de smântână
sare
piper

Pentru umplutură:

2 felii de caşcaval
3 felii şuncă de Praga
1-2 mâini de fasole verde sotată

Pentru ornat:

1 linguriţă de parmezan ras

Mod de preparare

Baţi ouăle cu sare şi piper, după gust, adaugi smântâna şi omogenizezi. Într-o tigaie încălzeşti untul şi torni ouăle bătute. După ce s-a prăjit doar cât să poţi s-o întorci fără să se rupă, o rumeneşti uşor şi pe cealaltă parte. Opreşti focul şi o laşi să se răcească puţin cât să o poţi rula. Aşezi pe omletă feliile de caşcaval, apoi feliile de şuncă şi fasolea. O rulezi cu grijă şi înfigi o scobitoare ca să nu se desfacă şi dai tigaia la cuptorul preîncălzit, 4-5 minute. O serveşti tăiată felii şi presărată cu parmezan ras.