Simona Gherghe, în vârstă de 41 de ani, a născut pentru a doua oară în cursul serii de joi, 9 mai, la un spital din Bucureşti. Vedeta a transmis vestea pe Facebook, unde a postat şi prima fotografie cu bebeluşul şi a dezvăluit şi numele pe care l-au ales.

"Tot imi caut cuvintele potrivite, care sa descrie intalnirea cu tine. Magie? Minune? Parca-i prea putin... Dragul nostru Vlad Ioan, ti-ai ales o zi frumoasa, 9 mai, ziua Europei, de-acum si a ta. Ai tipat hotarat si ai luat prima nota de 10 din viata ta! Mami, tati si Ana te iubesc si iti multumesc pentru faptul ca ai venit sa ne-ntregesti! Asta e fericirea ❤️", a scris Simona Gherghe pe Facebook, la scurt timp după ce a născut.

Alături de Simona Gherghe, în sala de naşteri, s-a aflat soţul ei, Răzvan Săndulescu. Cei doi mai au împreună o fetiţă, Ana. 

Şi ce-a dea doua sarcină i-a dat Simonei mari bătăi de cap, astfel că a fost nevoită să ţină o dietă şi pe parcursul sarcinii.

„Este un regim de viaţă extrem extrem de sănătos. Voi care faceţi sport, v-aţi putea regăsi. Am voie să mănânc grătar, mănânc peşte fie la cuptor, fie la grătar. Mănânc salate, dar fără ulei. Mănânc brânză slabă, iaurt, fructe, dar anumite fructe. Nu mănânc deloc dulce, nimic dulce. Am trigliceridele crescute. Nu mănânc dulce că n-am voie, dar aş mănânca tone de cozonac. Săptămâna trecută am mâncat o felie, atât… după trei luni.

Sunt foarte atentă, ţin problema sub control, pentru că dacă aş mânca cât aş vrea sau ce aş vrea, probabil aş ajunge cum s-a întâmplat în cazul sarcinii cu Ana. Am descoperit această problemă în era aproape în pragul pancreatitei, ceea ce era îngrozitor. Eram însărcinată în luna a şasea-a şaptea. Atunci chiar era un pericol şi pentru mine şi pentru copil. Aşa, am luat-o din timp cu regimul, ca să nu fie probleme, deşi teoretic aş putea să mănânc, dar sunt foarte conştiincioasă", a spus Simona Gherghe