Berbec

Când vine vorba de dragoste, eşti prinsă între dorinţa unei aventuri şi cea a unei relaţii de lungă durată. Nu ai încredere în orice persoană, de aceea, nativul Balanţă pare a fi cel mai bun pentru tine. Îţi oferă un echilibru pe care nu îl poţi găsi nicăieri şi vede în tine doar lucrurile frumoase.

Taur

Iubeşti dragostea necondiţionată, care să te lase liberă şi să îţi dea puterea de a te exprima cum ştii mai bine. Pentru că eşti o persoană stabilă în relaţii, ai nevoie de un partener pe măsură. Nativul Rac pare a fi sufletul-pereche pe care îl tot cauţi de multă vreme, căci numai el reuşeşte să îţi înţeleagă nevoile şi să îţi transmită din emoţiile sale.

Gemeni

Nu eşti cea mai hotărâtă persoană, aşa că ai nevoie de cineva care să îţi spună exact cum trebuie să te comporţi în dragoste. Nativul Scorpion pare să le aibă pe toate, căci este atât iubitor, cât şi foarte drastic. La un moment dat, va veni vremea în care va trebui să te supui şi să mai asculţi şi de sfaturile partenerului. În pat, nu există potrivire mai bună!

Rac

Îţi doreşti un partener loial şi diferit de tine, pe care să ai ocazia să îl cunoşti câte puţin în fiecare zi. De aceea, nativul Capricorn este cel mai bun pentru tine. Veţi reuşi să construiţi lucruri măreţe împreună bazate pe cele mai sincere sentimente.

Leu

Vrei ca partenerul de viaţă să îţi recunoască toate calităţile şi faptul că eşti specială. De asemenea, vrei să ai ceva de învăţat de la partenerul tău. Nativul Vărsător te poate învăţa multe lucruri în viaţă, aşa că relaţia voastră ar fi un real succes.

Fecioară

Eşti atrasă de ceea ce nu înţelegi, de aceea nativul Scorpion este o contradicţie pentru tine. Sexy, misterios, iubitor, dar foarte distant în acelaşi timp, el îţi poate oferi o relaţie aproape de perfecţiune.

Balanţă

Ai nevoie de mult echilibru în viaţă, mai ales în dragoste, pentru a fi fericită. Nativul Berbec îţi poate oferi acest echilibru dincolo de impulsivitatea sa. Împreună, împărăşiţi o relaţie de dragoste bazată pe cunoştinţe, pe frumos. În schimb, în dormitor, nativul Taur pare să îţi ofere cea mai mare satisfacţie, datorită pasiunii sale.

Scorpion

Ai nevoie de un partener pe gustul tău, care să îţi cunoască nevoile şi modul în care gândeşti. Tot nativul Berbec ţi s-ar potrivi de minune, întrucât vă leagă idealuri comune legate de împlinire. Îţi ştie toate plăcerile, iar în dormitor îţi poate oferi surprize plăcute dacă e într-o stare bună.

Săgetător

Eşti în căutarea cunoaşterii şi a ideilor noi, iar din acest motiv, nativul Vărsător pare a fi sufletul tău pereche. Sunteţi deschişi la nou şi vă place să experimentaţi fără teamă. Viziunile voastre se întrepătrund. În dormitor, condimentaţi plăcerea şi o duceţi până la cel mai înalt nivel.

Capricorn

Eşti atrasă de relaţii pe care nu le poţi înţelege şi nici nu le poţi controla. Cea mai bună potrivire din punct de vedere astral o ai cu nativul Rac, întrucât îţi poate insufla din misterul şi intensitatea emoţiilor sale. Tu vii cu raţiunea, el cu sentimentele, aşa că vă completaţi reciproc.

Vărsător

Vrei să îţi exprimi unicitatea şi să fii acceptată pentru ceea ce eşti. Nimeni nu te poate înţelege mai bine în afară de nativul Leu care e pregătit să îţi ofere viaţa de care ai nevoie. Cumpătarea ta şi puterea lui vor face casă bună. Când vine vorba de sex, nativul Leu poate fi sexy, dar şi concentrat, lucru care pe tine te ajută.

Peşti

Ai nevoie de o persoană care să te scoată din zona ta de confort şi să îţi arate ce înseamnă să trăieşti la superlativ. Acest lucru o poate face doar nativul Leu, o persoană optimistă şi încrezătoare, care îţi va da din energia lui pozitivă. Lasă-te purtată de dragoste şi fă tot ceea ce simţi, fără să te mai gândeşti la consecinţe.

Sursă foto: www.theodysseyonline.com