Dungile, pentru femei creative

Dacă îţi plac dungile, ai verde la ele toată vara, căci aduc un aer de vacanţă ţinutei şi te ajută să te faci remarcată. Foloseşte-ţi imaginaţia şi joacă-te cu ele în funcţie de personalitatea ta şi de stilul pe care vrei să îl abordezi. Mergi pe varianta clasică de dungi alb-negru, alături de o piesă uni în alb, negru sau roşu, sau combină între ele dungile multicolore. Vedeta acestui sezonul este pantalonul evazat şi larg cu dungi verticale, din material cât mai uşor, regăsit în tot felul de combinaţii de culori. Bluzele cu volane la umeri şi cămăşile cu cordon în talie se integrează perfect într-o ţinută plină de viaţă.


Bluză cu un umăr gol, H&M, 19,90 lei


Bluză spaniolă în dungi, Mohito, 49,99 lei


Cămaşă în dungi cu cordon, Bershka, 59,90 lei


Pantaloni largi cu dungi, Zara, 69,90 lei


Pantaloni scurţi cu dungi, Bonprixro.eu, 89,90 leiGeantă cu dungi, Reserved, 39,90 lei

Bulinele, pentru firi joviale

Fie că sunt mari, fie că sunt mici, bulinele înveselesc orice ţinută şi o scot din anonimat. Pentru zilele călduroase, alege materiale lejere cu imprimeuri jucăuşe, completate de volănaşe, funde supradimensionate şi cordon în talie. Se poartă alb-negru în combinaţie cu roşu, dar şi cu albastru, oranj sau roz pastel. Ţine cont de faptul că bulinele te fac să pari mai mare, prin urmare, ai grijă la dimensiunea acestora. Dacă vrei să pari mai finuţă, alege buline foarte mici. Cea mai elegantă combinaţie este de buline mici negre pe fundal alb. Dacă ai o siluetă de invidiat, îndrăzneşte să porţi buline cât mai mari pe tricouri şi pe pantaloni.


Bluză oversize cu nod, Bershka, 49,90 lei


Fustă de blugi cu buline şi nasturi, Stradivarius, 49,90 lei


Pantaloni, Bonprixro.eu, 99,90 lei


Tricou cu imprimeu, H&M, 23,90 lei


Eşarfă cu buline, Mohito, 22,99 lei


Geantă cu buline, Reserved, 49,90 lei

Trucuri Click! pentru femei!

•    Dacă piesele în dungi pe care le ai deja în garderobă sunt în nuanţe mai pale sau în combinaţia clasică de alb-negru, îndrăzneşte să le dai o pată de culoare. Completează ţinuta şi înveseleşte-o cu pantofi şi accesorii în culori neon sau cu nuanţe metalice.
•    Dungile verticale alungesc şi subţiază silueta. Însă, dacă ai însă nevoie să adaugi câţiva centimetri în plus în anumite zone ale corpului, foloseşte dungile orizontale.
•    Dacă vrei să pari mai suplă, evită bulinele mari şi imprimeurile florale.