Am ajuns la concluzia că sunt 5 zodii obsedate de operaţii estetice şi tot ce implică acestea,deoarece şi acest aspect este influenţat de trăsăturile personalităţii fiecărui individ în parte.

Vărsător

Nativii acestei zodii sunt persoane cărora le place să cheltuie bani pe lucruri,în special când traversează o perioadă instabilă din punct de vedere sentimental. Se plictisesc repede şi sunt mereu în căutare de altceva,aşa că modul lor de a se reinventa nu ţine cont de îmbrăcăminte şi de accesorii,ci de modul în care arată,ce ar mai trebui retuşat sau chiar schimbat cu totul. O dată ce au început acest proces,le va fi foarte greu să se oprească deoarece întotdeauna duc la bun sfârşit orice plan îl au în minte.

Scorpion

 Scorpionii nu au nevoie de eşecuri pentru a-şi dori un mic retuş facial sau corporal. Sunt vanitoşi şi narcisişti,iar accentul,pentru ei,cade în special pe tot ce înseamnă fizic. Nu vor accepta ideea înaintării în vârstă şi mereu vor cauta metode de a rămâne în vizorul persoanelor ce şi le doresc.

Citeşte tot articolul pe YVE.ro.