Vinete pane, cel mai bun aperitiv

1 77263 original jpg jpeg

Prepară chiar în această seară o porţie de vinete pane!

Ai nevoie de

1 vânătă2 ouă4 linguri făină sare 3-4 linguri uleipătrunjel

Cum se prepară

Speli vânăta sub jet de apă şi o tai rondele. Le presari cu sare, le ţii la scurs 30 de minute, apoi le speli şi le usuci.

Baţi ouăle şi aşezi făina pe o farfurioară, dai fiecare felie de vânătă prin făină, ou şi iar făină. Încingi uleiul şi le prăjeşti pe ambele părţi, apoi le scoţi pe un şerveţel pentru a absorbi excesul de ulei.

Le serveşti presărat cu pătrunjel tăiat fin.



Recente

O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg
Cozonac Con jpg
Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg