George Clooney a adoptat un porc

Fără să fim răutăcioşi, trebuie să recunoaştem că una din cele mai lungi coabitări ale lui George Clooney a fost cu... un porc! Timp de 18 ani, Max, un necuvântător de „doar“ 300 de kilograme, a fost animalul de companie al actorului. Din nefericire, el a murit în 2006.

„La momentul respectiv, medicii veterinari nu mai văzuseră un porc aşa de bătrân“, a declarat Clooney. Cei doi au fost atât de apropiaţi, încât celebrul actor îi permitea lui Max să doarmă cu el în pat. Ba mai mult, câteodată mergeau împreună şi la interviuri.

Broasca-ţestoasă, prietena lui... Leonardo DiCaprio

După ce a participat, în America de Nord, la Conferinţa Crescătorilor de Reptile, în 2010, Leonardo DiCaprio a decis că-şi doreşte pe post de companion o broască-ţestoasă gigant, din specia Sulcata, şi a scos pe loc 400 de dolari – un fleac! Broasca, în vârstă de doar 10 ani (un bebeluş practic în lumea ţestoaselor), are şanse să atingă greutatea de 100 kg şi să trăiască cu uşurinţă 80 de ani.

Reese Witherspoon este „topită“ după măgăruşi

În 2010, frumoasa actriţă, o mare iubitoare de animale, şi-a achiziţionat o pereche de „urecheaţi“ simpatici, pe nume Honky şi Tonky. Ea a luat decizia asta după ce şi-a văzut mai toţi prietenii având pe lângă casă diverse animăluţe drăgălaşe.

„Sunt foarte docili şi dulci“, se mândrea ea. Realitatea este însă că măgarii sunt foarte zgomotoşi şi i-au înfuriat pe vecinii actriţei, care au ajuns să depună plângeri săptămânal. Ei şi ce?! Reese şi-a întregit peisajul rustic de acasă şi cu doi porci, trei capre, 20 de găini, trei câini şi un ponei! 

Pe Nicolas Cage îl dau gata reptilele

Atunci când banii nu sunt un subiect tabu, un om îşi poate achiziţiona, pe post de animal de companie, aproape orice. Că în prezent situaţia actuală a actorului nu mai este atât de strălucită se datorează poate şi achiziţiilor sale extravagante: mai multe iahturi, un avion personal, un castel, peste 50 de maşini şi două insule. A, şi ca să nu uităm de unde am plecat, Nicolas a cheltuit frumuşica sumă de 276.000 de dolari numai pe două cobre, Moby şi Sheba, dar şi pe o caracatiţă. Deşi a susţinut la momentul respectiv că aceasta din urmă l-ar ajuta la anumite repetiţii actoriceşti, Cage a renunţat după o vreme la tovarăşul său cu tentacule. Oare de ce?!

Sursa foto: southernliving.com