O mărturiseşte chiar ea în cel mai recent interviu, în care vorbeşte despre cel de-al şaptelea sezon iUmor, emisiune de divertisment în care cântăreaţa are calitatea de jurat.

Citeşte şi:  Mirela Vaida are o familie superbă. Imagini de la aniversarea fiului cel mare

Delia, una dintre cele mai iubite cântăreţe, cu milioane de vizualizări pe YouTube

„Eu mã îmbogãţesc spitirual şi peste încã douã sezoane pot sã devin psiholog, fãrã probleme!”, mărturiseşte Delia, chiar din culisele emisiunii.

De câţiva ani încoace, artista scoate hit după hit şi nu există piesă care să nu strângă milioane de vizualizări pe YouTube. Cel mai recent videoclip al Deliei, “Vreau la ţară”, lansat la începutul lunii iunie, a fost văzut deja de peste cinci milioane de oameni.

“Dupã o binemeritatã pauzã, noi, cei trei juraţi, ne-am întors la masa juriului cu forţe proaspete, suntem puşi pe distracţie şi sperãm sã aducem în casele telespectatorilor voie bunã. Suntem extrem de fericiţi cã în ultimele cinci zile am întâlnit concurenţi minunaţi şi lucrul ãsta este „dãtãtor' de speranţã!”, a explicat Mihai Bendeac atunci când a fost întrebat cum va fi noul sezon Iumor.

Citeşte şi: Ce mănâncă Anca Serea ca să se menţină în formă

Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo, colegi de juriu

Alături, de o parte şi de cealaltă, îi stau Cheloo şi Mihai Bendeac. Noul sezon ar urma să înceapă în această toamnă la Antena 1.