Lora este adepta unui stil de viaţă sănătos. Face sport şi are mare grijă la alimentaţia ei. Nu face exces la mâncare, dar nici nu ţine diete. Alege cu grijă alimentele pe care le consumă şi arde caloriile pe scenă, în timpul concertelor.

Cum se menţine Lora slabă

„N-am dat mult jos, în schimb mi s-a tonifiat corpul foarte bine de la… cântări. Cântări multe, multe. Pe lângă dans, mănânc şi multe salate, cu de toate, chiar şi cu carne”, a declarat artista pentru Libertatea.

Lora nu are restricţii alimentare

„Nu mă limitez la a mânca un singur lucru şi nu-mi pun restricţii. Dacă îmi este poftă de ceva, mănânc. Important este să fac efort fizic pentru că tot acest „combustibil' pe care eu îl ingerez să fie consumat, să nu mă duc cu el noaptea în pat să dormim împreună şi după aceea să ne trezim împreună în acelaşi corp”, a mai adăugat vedeta.

Citeşte şi: Meghan Markle, mamă posesivă. Cum îşi apăra copilul e trist

Lora, slabă datorită concertelor

„Nu există sport mai complicat, mai greu şi mai solicitant decât concertele. Nu numai că fac febră musculară, dar este singurul loc unde eu cu adevărat transpir şi nu exagerez cu nimic. Este singurul loc în care eu transpir, la sală nu, de cald nu transpir, doar pe scenă', a mai declarat ea.

Citeşte şi: Salariul Andreei Marin la ”Surprize, surprize” era infim. Abia îi ajungeau de la lună la lună