Şapte luni au trecut de când a devenit mamă pentru a doua oară, iar în tot acest timp, Gabriela Cristea a slăbit 14 kilograme şi nu vrea să oprească aici. Nu se înfometează, nu-şi pune sănătatea în pericol şi tot ce-şi doreşte este să slăbească lent, ca să nu se confrunte nici cu frustrări, nici cu probleme de sănătate.

Gabriela Cristea se întoarce în televiziune, la doar câteva luni de la naşterea celui de-al doilea copil

“De la naştere până acum am slăbit vreo 14 kilograme, aproximativ, pentru că nu m-am mai cântărit în ultima vreme. Mi se pare aberant să te agăţi de cântar şi oricum nu e semnificativ. Important e cum arăţi, mai ales că după o vârstă… Într-un fel arăţi la 50 de kilograme când ai 20 de ani şi altfel arăţi la 50 de ani. Nu mi-am propus să ard un anumit număr de kilograme, ci să ajung la o formă fizică bună şi care să nu necesite un efort draconic şi, mai ales, să nu vină la pachet cu stări de rău şi ameţeli de să nu mă pot ţine pe picioare şi să nu pot avea grijă de copii! Nu mi-am propus să slăbesc într-o lună, ci pe termen lung, pentru că nu m-am îngrăşat într-o lună, ci într-o perioadă lungă. Vreau să îi dau timp organismului să se regăsească”, a declarat, pentru Libertatea, Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea este disperată. Ultimele detalii despre fetiţa sa: “Nu e de glumă, nu se ştie ce a declanşat”

De asemenea, ea a mărturisit că obişnuieşte să ţină regim în timpul săptămânii, în timp ce în weekend se mai răsfaţă. “Mi se pare în regulă dacă o dată pe săptămână, să zicem, îţi rezervi o masă – eu prefer sâmbăta sau duminica, dacă avem musafiri sau ieşim undeva – la care să mănânci lucruri pe care nu le-ai mâncat în timpul săptămânii. Aşa că în weekend îmi permit să trişez cu un dulce sau poate un pahar de vin”, a adăugat Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea este căsătorită cu Tavi Clonda, alături de care are două fetiţe.