Cara Delevingne, surprinsă în ipostaze stranii. Cum s-a ajuns aici?

Cara Delevingne a avut o copilărie grea, marcată de probleme de familie. Acum, starea de sănătate a fotomodelului nu pare a fi una bună, fapt ce îi îngrijorează pe apropiații săi. Să fie problemele din trecut de vină? 

image

Starea de sănătate a fotomodelului Cara Delevingne stă sub semnul întrebării, de când a fost surprinsă pe aeroportul „Van Nuys‟ din Los Angeles, într-o ipostază șocantă. Ea a fost văzută în șosete, cu ochii încercănați și parcă incapabilă să își controleze mișcările. Potrivit „Mirror‟, prietenii și familia i-au sărit rapid în ajutor, mai ales că fotomodelul nu a avut până în prezent o viață tocmai ușoară. 

image

(Cara Delevingne în aeroportul din Los Angeles) 

Vezi și: Kate Moss, o viață controversată. Ce poreclă avea în cercurile sociale și de ce fugeau prietenele de ea 

Cara Delevingne, o copilărie dificilă

Aparent, copilăria sa părea a fi una perfectă. Cara s-a născut într-o familie cu o stare financiară bună, fiind fiica dezvoltatorului imobiliar Charles Delevingne. Tatăl îi plătea lunar 13.000 de lire sterline pentru studii, însă viața lor de familie era „destul de tristă‟ după cum a precizat fotomodelul. 

Mama fotomodelului, Pandora Delevingne, s-a luptat cu dependența de heroină și cu probleme de sănătate mintală. Ea a fost diagnosticată cu tulburare bioplară, o afecțiune care i-ar fi putut fi fatală, deoarece nu a fost detectată la timp. Cara a spus: 

„Când era mai tânără, dependența ei i-a afectat corpul, așa că a avut de tratat o serie de boli fizice. Nu a existat nicio secundă din viața ei, când să nu fi fost îndrăgostită complet de noi, dar au fost momente critice când aproape a trebuit să ne luăm rămas bun de la ea și asta m-a făcut să le ofer protecție surorilor mele‟. Cara a punctat că problemele mamei sale au „stresat-o‟ în copilărie, însă mereu a iubit-o la fel de mult: „Mama conturează copilăria fiecărui copil. Mama mea este o persoană uimitor de puternică, are o inimă uriașă și o ador.‟ 

Citește și: Frustrarea pe care Naomi Campbell o are, după ani întregi de carieră. Renunță la viața publică? 

Conform „Mirror‟, pentru că Pandora petrecea mult timp prin spitale, absența mamei a afectat-o enorm pe Cara și odată, pe când avea opt ani, ea a refuzat să mănânce în semn de protest pentru că mama sa nu îi era alături. 

Aceste trăiri au influențat-o și mai târziu când Cara a recunoscut că s-a confruntat cu depresie. Ulterior, ea a renunțat la școală și a recunoscut că este pansexuală. În 2015, declara: „Dacă aș găsi vreodată un tip cu care să mă căsătoresc, aș vrea să o fac și să am copii cu el. Dar asta mă sperie de moarte și mereu îmi fac griji că un tip va pleca odată ce va începe să mă cunoască cu adevărat‟. 

Sursă foto: Pagesix / Shutterstock 



Recente

Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg