Cara Delevingne, surprinsă în ipostaze stranii. Cum s-a ajuns aici?

Cara Delevingne a avut o copilărie grea, marcată de probleme de familie. Acum, starea de sănătate a fotomodelului nu pare a fi una bună, fapt ce îi îngrijorează pe apropiații săi. Să fie problemele din trecut de vină? 

image

Starea de sănătate a fotomodelului Cara Delevingne stă sub semnul întrebării, de când a fost surprinsă pe aeroportul „Van Nuys‟ din Los Angeles, într-o ipostază șocantă. Ea a fost văzută în șosete, cu ochii încercănați și parcă incapabilă să își controleze mișcările. Potrivit „Mirror‟, prietenii și familia i-au sărit rapid în ajutor, mai ales că fotomodelul nu a avut până în prezent o viață tocmai ușoară. 

image

(Cara Delevingne în aeroportul din Los Angeles) 

Vezi și: Kate Moss, o viață controversată. Ce poreclă avea în cercurile sociale și de ce fugeau prietenele de ea 

Cara Delevingne, o copilărie dificilă

Aparent, copilăria sa părea a fi una perfectă. Cara s-a născut într-o familie cu o stare financiară bună, fiind fiica dezvoltatorului imobiliar Charles Delevingne. Tatăl îi plătea lunar 13.000 de lire sterline pentru studii, însă viața lor de familie era „destul de tristă‟ după cum a precizat fotomodelul. 

Mama fotomodelului, Pandora Delevingne, s-a luptat cu dependența de heroină și cu probleme de sănătate mintală. Ea a fost diagnosticată cu tulburare bioplară, o afecțiune care i-ar fi putut fi fatală, deoarece nu a fost detectată la timp. Cara a spus: 

„Când era mai tânără, dependența ei i-a afectat corpul, așa că a avut de tratat o serie de boli fizice. Nu a existat nicio secundă din viața ei, când să nu fi fost îndrăgostită complet de noi, dar au fost momente critice când aproape a trebuit să ne luăm rămas bun de la ea și asta m-a făcut să le ofer protecție surorilor mele‟. Cara a punctat că problemele mamei sale au „stresat-o‟ în copilărie, însă mereu a iubit-o la fel de mult: „Mama conturează copilăria fiecărui copil. Mama mea este o persoană uimitor de puternică, are o inimă uriașă și o ador.‟ 

Citește și: Frustrarea pe care Naomi Campbell o are, după ani întregi de carieră. Renunță la viața publică? 

Conform „Mirror‟, pentru că Pandora petrecea mult timp prin spitale, absența mamei a afectat-o enorm pe Cara și odată, pe când avea opt ani, ea a refuzat să mănânce în semn de protest pentru că mama sa nu îi era alături. 

Aceste trăiri au influențat-o și mai târziu când Cara a recunoscut că s-a confruntat cu depresie. Ulterior, ea a renunțat la școală și a recunoscut că este pansexuală. În 2015, declara: „Dacă aș găsi vreodată un tip cu care să mă căsătoresc, aș vrea să o fac și să am copii cu el. Dar asta mă sperie de moarte și mereu îmi fac griji că un tip va pleca odată ce va începe să mă cunoască cu adevărat‟. 

Sursă foto: Pagesix / Shutterstock Recente

Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg