Ce jucării sexuale ne recomandă vedetele de Ziua Îndrăgostiților

De la rapperița Cardi B, care ține un vibrator în mână în videoclipul ei „Up”, la Madonna care poartă „bijuterii ale plăcerii” pe Instagram, multe vedete abordează subiectul tabu al jucăriilor sexuale.

image

De la rapperița Cardi B, care ține un vibrator în mână în videoclipul ei „Up”, la Madonna care poartă „bijuterii ale plăcerii” pe Instagram, multe vedete abordează subiectul tabu al jucăriilor sexuale.

De obicei, celebritățile își pun numele pe produse cosmetice sau vestimentare, semnează noi parfumuri sau colecții de bijuterii, însă au prins curaj, în ultima vreme, să se implice și în producția de diverse accesorii sau dispozitive menite să aducă plăcere în dormitor.

Demi Lovato, Dakota Johnson și Cara Delevingne, ca să numim doar câteva, au îndrăznit să scoată pe piață jucării sexuale care să le dea o stare bună celor care le vor achiziționa. Prima vedetă care a spart gheața la acest capitol a fost actrița de la Hollywood, Gwyneth Paltrow, care a creat primul vibrator Goop înainte de Ziua Îndrăgostiților din 2020. Și, după ea, potopul!

Având în vedere că Ziua Îndrăgostiților ne cionăne la ușă, vă propunem o scurtă listă de produse destinate adulților cu care s-au asociat vedetele.

Nu numai pe marele ecran e dezinhibată vedeta din filmul „Fifty Shades of Gray”! Ci și în viața privată! De fapt, actrița Dakota Johnson e mare amatoare de jucării sexuale! În 2020, a devenit investitor și co-director creativ pentru Maude, o companie care are în vedere sănătatea sexuală a oamenilor.

Ei bine, acest Maude a creat vestitele biluțe anale Cone, pe care Dakota n-a ezitat să le promoveze la un preț de 30 de dolari. „Ooo, acest cadou poate fi dăruit cu fiecare ocazie, de Sărbători!”, a glumit ea în revista InStyle, înainte de sezonul sărbătorilor din 2021.

Uluitor este că jucăriile lui Johnson se pot folosi și ca produs destinat îngrijirii tenului. Ea spune că vibratorul Drop, de 49 de dolari, „îți face niște chestii incredibile la față”.

Cum spuneam, Gwyneth Paltrow și-a lansat mai multe jucării sexuale în 2020, după care a dat lovitura cu o lumânare care „miroase ca vaginul meu”. Nici acum, în 2023, lucrurile nu s-au liniștit prea mult la controversatul Goop, compania de wellness a starului hollywoodian. În pragul zilei de 14 Februarie, site-ul scoate la vânzare nu mai puțin de 40 de vibratoare la prețuri speciale. Astfel, Goop Wellness Double-Sided Wand Vibrator este comercializat la 98 de dolari, de pildă, și este „vedeta” site-ului în acest moment.

Un alt accesoriu deocheat este colierul care vibrează, de la Crave’s Vesper, și care este preferatul Madonnei, dar și un produs recomandat de Gwyneth Paltrow de Ziua Îndrăgostiților în acest an.

Demi Lovato a creat anul trecut, în toamnă, Demi Wand, un vibrator ce-i poartă numele. A colaborat cu Bellesa pentru a produce vibratorul de 69 de dolari, care este colorat și vine depozitat într-o casetă drăguță. Rapperița Cardi B este o mare amatoare a produselor Bellesa, având în vedere că a oferit cadou, la petrecerea ei aniversară, vibratorul Aurora, care poate fi găsit online la prețul de 109 dolari.

Un alt vibrator, care este reîncărcabil și menit să „elibereze sexualitatea” din fiecare dintre noi, are șase nivele de intensitate și este produsul colaborării dintre cântăreața Lily Allen și Womanizer. „Sunt de părere că, pentru a face ca subiectele tabu să nu mai fie tabu, trebuie să vorbim deschis, frecvent și fără rușine sau vinovăție despre ele”, recunoaște cu sinceritate Allen.

Astfel, puteți găsi pe internet Rechargeable Womanizer Liberty by Lily Allen Clitoral Stimulator, la prețul de 99 de dolari.

În ceea ce privește accesoriul sexual care a apărut în videoclipul lui Cardi B, este vorba despre Vush Majesty 2 Vibrator, scos pe piață la prețul de 120 de dolari. Puțin sau mult, toate aceste accesorii sexuale promit plăcere intensă, care să merite fiecare bănuț! O fi așa sau nu?...

Foto - Shutterstock



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg