A filmat scene sexuale de față cu fiul ei. Elizabeth Hurley: „M-am simțit în siguranță‟

La 58 de ani, actrița Elizabeth Hurley are o relație atât de apropiată cu fiul ei, Damian (21 de ani), astfel încât nu a avut nicio problemă să filmeze scene de sex de față cu el. „M-am simțit în siguranță‟, a spus vedeta. 

image

Elizabeth Hurley a făcut senzație în filmele în care a jucat, în special cu rolul Vanessei Kensington din „Austin Powers‟. CV-ul ei este impresionant, iar acum are ocazia să adauge pe lista producțiilor în care a apărut și un film regizat de fiul ei. La doar 21 de ani, Damian Hurley regizează acțiunea dramei „Strictly Confidential‟, o peliculă scrisă chiar de el. 

Citește și: Jennifer Lopez nu s-a putut opri din râs în timpul filmării unei secvențe de sex

Ceea ce a atras atenția în presa internațională este trailerul, care prezintă scene sexuale între Elizabeth Hurley și Pear Chiravara. Un subiect controverat, mai ales că acțiunea s-a întâmplat sub ochii lui Damian! 

Elizabeth Hurley: „Sunt relaxată în fața lui‟

Elizabeth Hurley a spus că nu a avut nicio problemă să filmeze de față cu fiul ei, deoarece s-a simțit în siguranță:

„Să îl am acolo a însemnat să mă simt în siguranță și îngrijită. Este un sentiment eliberator să lucrezi cu familia ta. Sunt relaxată în fața lui. El are grijă de mine. Este relaxant să știi că în spatele camerei se află cineva care are grijă de tine‟, a punctat vedeta într-un interviu pentru „Access Hollywood‟. De asemenea, Damian s-a aflat de multe ori în spatele camerei când mama lui a pozat în bikini. 

Citește și: Reacția neașteptată a lui Keith Urban la scenele de sex în care apare soția sa. Nicole Kidman: „Nu știe prea multe despre ceea ce fac cu adevărat‟

Pentru Damian, filmul „Strictly Confidential‟ reprezintă un vis împlinit. În anul 2022, scria pe contul propriu de Instagram că și-a dorit foarte mult ca mama lui să joace în primul lungmetraj regizat de el:

„Când aveam 8 ani, asta mi-a promis. Am crezut în cuvântul ei. În momentul în care acest film a primit undă verde, mama a renunțat la tot și a fugit pe frumoasa insulă Caraibe pentru a mă ajuta. Sunt atât de mândru de acest film!‟, a scris el la acea vreme. 

Damian este singurul fiul al actriței Elizabeth Hurley. Tatăl lui a fost omul de afaceri și producătorul Steve Bing, care s-a sinucis în anul 2020, la vârsta de 55 de ani, în timpul pandemiei. 

Sursă foto: Instagram - @Elizabeth Hurley. Sursă video: Youtube  



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg